Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidič (†46) to čelně napálil do kamionu: V autě uhořel, náklaďák skončil až v lese

Náraz byl tak silný, že kamion skončil v lese. Řidič osobáku v autě uhořel
Náraz byl tak silný, že kamion skončil v lese. Řidič osobáku v autě uhořel  (Autor: HZS Kraje Vysočina)
Autor: Jiří Čada - 
28. dubna 2013
12:46

Jednu z nedramatičtějších tragických dopravních nehod za poslední roky na Vysočině likvidovali hasiči mezi Pacovem a obcí Eš na Pelhřimovsku. Při nehodě zahynul šofér (46) osobního automobilu.

Řidič osobního automobilu Renault Laguna se ve vysoké rychlosti střetl s protijedoucím nákladním Volvem s návěsem.

„Náraz musel být tak silný, že havarovaný kamion jsme vyprošťovali z lesa mimo silnici. Osobák po střetu narazil ještě do stromu a začal hořet,“ informoval Blesk jeden z hasičů.

Zcela zdemolovaný vrak osobní vozidla museli zasahující hasiči nejprve uhasit, než z něho mohli vyprostit zaklíněného řidiče.

„Osobní automobil v okamžiku našeho příjezdu už hořel. Plameny byly uhašeny vysokotlakým proudem vody,“ popsala zásah hasičů mluvčí Petra Musilová.

Přes veškeré úsilí hasičských záchranářů řidič osobního automobilu na místě zemřel.

„Řidič kamionu vyvázl naštěstí jen s lehkým zraněním. Nařízená pitva určí, co bylo příčinou smrti řidiče osobního vozidla,“ řekl Blesku mluvčí krajských policistů Martin Dušek.

Vzniklá škoda byla na místě odhadnuta na 220 tisíc korun.

karlos107 ( 28. dubna 2013 18:41 )

Kdy se ta nehoda stala, nenapíší, pitomci.Pokud se to stalo dnes, nabízí se otázka. CO DĚLAL V NEDĚLI KAMION NA SILNICI?? Pokud není zásobování, v neděli nemá na silnici co dělat !!!

znew ( 28. dubna 2013 15:03 )

Jo,,,jo,,takhle nikdy nedosanahneme narust obyvatel a platicu dani,, na 15 Mio. Leda EU Rumuny a SK Romy ,jako pristehovalce,,,,coz se zu cini.

Zobrazit celou diskusi