Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Policie pátrá po brutálním násilníkovi: Bezdomovce bodl dvakrát do hlavy!

Autor: mok - 
27. dubna 2013
18:51

Pražští policisté pátrají po muži, který brutálně napadl bezdomovce v ulici Makovského. Pachatel měl muže bez domova dvakrát bodnout do hlavy a utéct.

Opravdu krušnou noc měl bezdomovec, který se schovával pod schodištěm  v ulici Makovského. V noci k němu totiž přistoupil muž, který tvrdil, že deka, kterou se přikrývá, je jeho. Poté jej dvakrát bodl do hlavy a dal se na útěk.

Když k bezdomovci přijela policie, muž velmi silně krvácel, a proto byl okamžitě převezen do nemocnice. Lékařům se naštěstí podařilo muže zachránit.

Brutální útočník měl podle policistů batoh na zádech a byl vyšší postavy. Jakékoliv informace o hledaném muži můžete oznámit na lince 158 nebo kterékoliv služebně.

 

zadnice ( 28. dubna 2013 10:39 )

Včera ukázali ty "napadené bezdůvodně" v TV novinách. Co mají co dělat čobolové a jiná verběž v Praze??? Sem k nám se stahují snad z celé východní a jižní Evropy!!! To nemáme dost svých vagabundů, otrapů a zlodějů???

johnhardy ( 27. dubna 2013 19:56 )

Najde se ještě v tomto bantustánu někdo kdo je proti trestu smrti??? I když to byl penner tak ho stejně bodl druhý penner,a to je třeba velmi tvrdě potírat!

Zobrazit celou diskusi