Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Další mrtvý ve Vltavě: Je to tělo oběti nehody na Mánesově mostě?

Autor: ljš - 
26. dubna 2013
13:38

Rodina Libora K., kterého spolu s přítelkyní smetlo auto do Vltavy, když byli na procházce na Mánesově mostě, snad najde konečně klid. Řeka dnes vydala dvě mrtvá těla, druhé z nich by mohlo patřit právě tomuto pohřešovanému muži.

Pražská policie dnes nalezla ve Vltavě dva mrtvé. "První tělo bylo ve vodě poblíž Palackého mostu a druhé se zachytilo v česlech vodní elektrárny na Štvanici," řekla mluvčí pražské policie Eva Kropáčová. Na obou místech jsou kriminalisté, okolnosti úmrtí se vyšetřují.

Právě druhé tělo, k němuž byli policisté přivoláni kolem 10:00 na Štvanici, by mohlo patřit pohřešovanému Liboru K.. Tělo však bylo ve značném stádiu rozkladu a nebylo možné na místě určit, zda se jedná o muže či ženu. Kriminalisté nyní budou porovnávat vzorky DNA.

Ráno našli tělo muže

Podle Kropáčové policisté první oznámení o tom, že je ve Vltavě mrtvý člověk, dostali kolem 8:00. Tělo bylo poblíž lodi za pontonem u Palackého mostu. Podle mluvčí šlo o muže ve věku 40 až 50 let a jeho totožnost policisté nyní zjišťují. "Co bylo příčinou úmrtí, určí až pitva, předběžně bylo ale vyloučeno cizí zavinění," uvedla mluvčí.

janina7777 ( 26. dubna 2013 14:16 )

proboha další mrtvý... že by měl reknirmareno ještě bratra? nebo je to to montevideo

Zobrazit celou diskusi