Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Přestřelka v americkém Seattlu: Pět mrtvých, útočníka zabili policisté!

Autor: shp, ČTK - 
22. dubna 2013
11:36

Ani po zneškodnění čečenských teroristů v Bostonu není ve Spojených státech klid. V Seattlu se v obytném bloku strhla přestřelka, která skončila pěti mrtvými. Útočníka nakonec zabili policisté.

O život přišli při přestřelce tři další muži a jedna žena. Na střelbu v bytovém komplexu policisty upozornilo podle policejní mluvčí Cathy Schrock volání na tísňovou linku v neděli ve 21:30 místního času (dnes 06:30 SELČ). Přijíždějící hlídka si na parkovišti všimla dvou mužů, z nichž jeden při spatření strážců zákona sáhl po zbrani.

Divoká přestřelka

Policisté pak spustili palbu, která vyústila v divokou střelbu. Muž byl zabit, ještě však není oficiálně potvrzeno, že byl zastřelen z policejní zbraně. Britské weby Daily Mail a Sky News však píší, že se tak stalo.

rudyptak48 ( 22. dubna 2013 14:15 )

bez komentáře..... Ó sděl mi, zda zříš, v ranném úsvitu zas, témuž vzdali jsme hold, hrdě v soumraku širém, pruhů ráz a hvězd jas, skrze hrůzný boj, náš vábil zrak, chrabře přes hradby, v rozletu širém? Rudá rakety záře, třesk výbušné ráže, byly za svědky, co prapor ustát dokáže; Ó sděl, hvězdotřpytný prapor, vlá stále na svém, nad zemí svobodných, statečných domovem?

pepazdp ( 22. dubna 2013 13:50 )

V genech? No asi jo. Ale problém je, že ty geny pocházej prakticky z celýho světa. Největší problém je multikulti

zlymikes ( 22. dubna 2013 12:46 )

nebyl,není a nikdy klid nebude.A ne proto,že je to velká země,ale protože to mají v genech a střílí se navzájem od samého prvopočátku násilného osidlování této země.

reggina ( 22. dubna 2013 12:28 )

Bojim se vyjit z baraku

gamehoror ( 22. dubna 2013 12:13 )

Nesleduješ zprávy ? Nedávno dokonce atentát na prezidenta dětskou pistolkou na umělohmotné kuličky. Tykadla na plakátech u politiků. DOS utoky na servry který na deset minut byli nedostupné. Teror jak z hororových filmů

Zobrazit celou diskusi