Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Neskutečné! Totálně opilý slovenský lékař se chystal operovat!

Na operační sál ve slovenské nemocnici v Galantě se chystal totálně opilý lékař
Na operační sál ve slovenské nemocnici v Galantě se chystal totálně opilý lékař  (Autor: TV Markíza)
Autor: šim - 
12. dubna 2013
12:50

VIDEO: Alkoholismus mezi lékaři bohužel není nic ojedinělého, také u nás se objevila už pěkná řádka opilých doktorů, ale případ ze slovenské nemocnice v Galantě je neuvěřitelný. Na operační sál se tam vydal lékař, který byl totálně na plech!

Šokující video, které zveřejnila TV Markíza, bylo pořízeno v nemocnici Sv. Lukáše v Galantě v okrese Trnava. Lékař, který se chystal na operační sál, se téměř neudržel na nohách. Klátil se a motal, když ho zradila rovnováha, opřel se čelem o prosklené dveře a odpočíval.

Nemocnice o případu ví. Lékař prý při nástupu do služby žádné známky opilosti nejevil. „Pro podezření z požití alkoholu okamžitě ještě před výkonem lékařského zásahu odvolaný, takže nemohlo dojít k jeho pochybení,“ řekl pro TVNOVINY.sk zástupce ředitele nemocnice Július Muránsky. Za lékaře při operaci zastoupil jeho kolega, kterého přivolali do služby.

Jednalo se údajně o anesteziologa. Že by na sobě zkoušel narkózu alkoholem? Lékař, který nastoupil do nemocnice 1. března, je stále ještě ve zkušební době. Už teď je jasné, že jeho alkoholický dýchánek ho bude stát místo.

Video  Namol opilý lékař se chystá na operaci  - TV Markíza
Video se připravuje ...

doktorsafranek ( 13. dubna 2013 11:38 )

Je to málo důvěryhodné. Za socuialismu Léařská komora nebyla..

vrtajzub ( 12. dubna 2013 22:45 )

kabat.cz - Allle, alle ?, čože,čože,čože kabítik ?, niečo vtipnejšie tam nemáš ? , nejak sa často opakuješ , to už tu bolo zopár krát, nolen popíš s čím teba krížili, primát to určite nebol ty moje brčko na pol šiestu nastavenéééé

zelena.karkulka ( 12. dubna 2013 20:57 )

u sv.Anny se za Krause běžně operovalo namol-všichni,celý tým chlastali od rána,většinou šampáňo.Průšvihů bylo plno,vždy se zametly.Kdo chlastat nechtěl,byl odejit.

hofihofi ( 12. dubna 2013 20:43 )

To se nevylucuje ne, ze zastupujes u soudu zname te jako obecneho zastupce nemůže uzivit, ne? A doma moc ne, spis u devek. Doma az s cikankou.

buban ( 12. dubna 2013 20:25 )

Takze tys spaval i na soudech, na policajtech (nebot mas zmaknute jak paragrafy tak policajty) akde jeste? Spavals tys vubec doma? Asi ne, nebot tam jsi to nezmakl.

Zobrazit celou diskusi