Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Školačku (†17) znásilnili a šikanovali: Oběsila se doma na provazu

Autor: shp - 
12. dubna 2013
22:44

Byla mladá, roztomilá a měla celý život před sebou. Jenže udělala obrovskou chybu. Na večírku se opila a její spolužáci ji znásilnili. Vyfotili si jí při tom a poté se jí posmívali. Rehtaeh Parsons (†17)  psychický tlak nevydržela a oběsila se...

Dívka se kvůli skandálu v kanadské provincii Nové Skotsko dokonce rozhodla změnit školu. Její minulost ji pronásledovala. Spolužáci trýznitelé si dokonce začali posílat její fotky při znásilnění po internetu.

Odpojili ji od přístrojů

I když se odehrálo znásilnění před dvěma roky, když bylo Rehtaeh teprve patnáct let, nesla si dívka od té doby s sebou neuvěřitelné trauma. Rozhodla se tak skončit se svým životem. Ve svém domově se minulý čtvrtek oběsila. Rehtaeh našla její matka, která okamžitě zavolala záchranáře. Dívka ale upadla do komatu. Její maminka se ji v neděli rozhodla odpojit od přístrojů.

ok666 ( 21. dubna 2013 16:51 )

to spratek nbcz: Vytiskni si, ty hovado, co jsi tu naplkal, až takhle jednou přijde Tvoje dcera, ty vyhrabanej ču.ráčku, tak si to přečti. Ale Ty budeš mít v životě hovno a ne dceru, protože jak píšeš, s Tebou nepůjde nikdo, ani ta kráva.

ennadia ( 14. dubna 2013 22:07 )

Je to strašné tak krásná holka.Kluky bych kastrovala a všechny co znásilňují ženy.

ewens ( 14. dubna 2013 19:06 )

No chyba rodičů to nebyla puberta je hod těžká.....jediný viníci jsou ty kluci vlést na opilou bezbranou holku ještě ve čtyřech to je fakt frajeřina.....i kdyby se ta holka neopila tak nemá šanci se ubránit já se kdysi nezvládla ubránit jednomu chlapovi tak že si nedokážu představit jak bych rosekala čtyři kluky.....a že se nakonec zabila...já se ji nedivim je to vec na kterou se vživotě nedá zapomenot kor když se k tomu přidaj idiotové kteří ti to dva roky připomínaj a ještě se ti smějou pak si to ta holka dává sama za vinu což je kravina......prostě by se měli chlapi naučit držet si ho v kalhotách ikdyž medializovaných je dost připadů je to tak maximálně pár procent z toho co se děje a nikdo to neřeší jen kuli hanbě a vísměchu se to bojí ženy říct a dávaj si to za vinu (a v 15 ta holka byla ještě dítětem a děti si to dávaj za vinu ještě víc)

sancheel ( 14. dubna 2013 14:16 )

No ti rodiče jí to můžou sice zakázat, ale když si 15-ti lety puberťák zamane tak si to určitě něak zařídí...

sancheel ( 14. dubna 2013 14:04 )

Idiot největšího kalibru...

Zobrazit celou diskusi