Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

KLDR nachystalo raketu k odpalu: Jaderný útok může začít už dnes!

Autor: shp, ČTK - 
10. dubna 2013
16:31

Hrozba jaderného útoku a nukleární války vygradovala na maximum! Komunistická Severní Korea má připravenou raketu středního doletu Musudan, do které již natankovala palivo. Zasáhnout by s ní mohla Jižní Koureu, Japonsko i americký ostrov Guam.

Britský Daily Mail píše, že šílený diktátor Kim-Čong-un může vydat rozkaz k odpálení rakety, která může nést jadernou hlavici až do vzdálenosti 4000 kilometrů již dnes. Experti se shodují, že se tak stane mezi dneškem a 15. dubnem, na kdy připadá výročí narození zesnulého zakladatele Severní Koreje Kim Ir-sena, dědečka současného vůdce Kim Čong-una.

Uzavřená hranice s Čínou

K vypjaté situaci přispělo i dnešní oznámení čínského celního úřadu, že na žádost KLDR byl pro turisty uzavřen čínsko-severokorejský hraniční přechod Tan-tung. Pohyb mezi oběma státy za obchodním účelem ale prý omezen nebyl.

Hackerský útok před nukleárním

Jižní Korea dnes uvedla, že za hackerský útok z minulého měsíce na jihokorejská média a banky je odpovědná severokorejská špionážní agentura vedená armádou. Podle vyšetřovatelů bylo použito šest počítačů v Severní Koreji a útok byl plánován zhruba osm měsíců.

Japonsko se připravuje

Japonsko již kolem Tokia rozmístilo antiraketovou obranu Patriot. Hrozbu útoku Severní Koreje berou v Asii vážně. Teď záleží jen na tom, kdy Kim-Čon-unovi trhne v jeho částečně vyholené palici a rozpoutá válku...

mortis69 ( 11. dubna 2013 01:02 )

CK Grebeníček a spol s.r.o. Opalování a radiační lázně v ceně zájezdu

mortis69 ( 11. dubna 2013 00:53 )

No-co? Museli přece vyzkoušet nový lék proti žlutý zimnici

mortis69 ( 11. dubna 2013 00:42 )

A kolik toho chceš? Mohu dodat i průhledné ***anticomunist@.earth

pgga ( 11. dubna 2013 00:25 )

Jenze...ten blbecek...pouze provokuje..ALE...az bude provokat moc...at se nedivi..

pgga ( 11. dubna 2013 00:23 )

Jsi normalni?..Vazne..

Zobrazit celou diskusi