Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Policista zdrogoval úředníka finančáku: Chtěl ho zdiskreditoval

Snímky ze zásahu URNA proti jednomu z trojice mužů, kteří chtěli zdrogovat úředníka
Snímky ze zásahu URNA proti jednomu z trojice mužů, kteří chtěli zdrogovat úředníka  (Autor: Reprofoto URNA)
Autor: ljš - 
8. dubna 2013
13:51

Přišel na to, že připravil stát o miliony, tak ho chtěli zdiskreditovat. Policista z Českých Budějovic spolu se svými dvěma kumpány zdrogovali úředníka finančního úřadu a následně ho chtěli zastavit při dopravní kontrole. Překazila jim to však generální inspekce.

"Nepohodlným se pracovník Specializovaného finančního úřadu stal poté, co provedl u jedné z firem daňovou kontrolu zaměřenou na nadměrné odpočty DPH a rozhodl o nevyplacení neoprávněně nárokovaného nadměrného odpočtu v řádech několika desítek milionů korun českých," řekla mluvčí Generální inspekce Radka Sandorová.

Protože měl úředník v plánu další kontroly za předchozí zdaňovací období, rozhodly se ho pachatelé zdiskreditovat. Chtěli dosáhnout toho, aby byl propuštěn. "Z uvedeného důvodu se pachatelé domluvili na podání pervitinu poškozenému, bez jeho vědomí. Následně zprostředkovali provedení kontroly řidiče dopravní hlídkou na přítomnost drog," vysvětlila mluvčí.

Při zadržování jednoho z pachatelů, který se snažil z místa ujet, a následně způsobil dopravní nehodu s nezúčastněným civilním vozidlem, museli policisté z Útvaru rychlého nasazení použití střelné zbraně. Vozidlo pachatele bylo přitom několikrát zasaženo, nikdo však nebyl zraněn. Všichni tři muži jsou nyní ve vazbě.

sores ( 8. dubna 2013 15:51 )

Policajti - Pomáhat a chránit, pcha! Krade se v Česku o 106 počínaje politiky.

ko.ko.tek.. ( 8. dubna 2013 15:49 )

nějak tomu nerozumím, drogy neznám, ale to tomu finančákovi ten četník dal ten pervitin vypít nebo načichat? Přece, když by přišel s injekcí a píchl mu jí do ***e, tak tam musí být vpich a finančák by si toho jistě všiml, že mu něco bodl do ***e. Tak jak to bylo?

Zobrazit celou diskusi