Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jakub o vraždě Petry (†15): Tomáš kontejner s tělem denně kontroloval

Autor: ljš - 
4. dubna 2013
21:51

Jeho dva kamarádi brutálně zavraždili nevinnou Petru (†15) a on jim přinejmenším pomáhal odklízet tělo. Teď Jakub D. (18), proti kterému část dívčiných přátel chystá pomstu, promluvil o krutých podrobnostech kolem její vraždy.

Podle Jakuba se nejprve celá parta bavila v diskotéce Ponorka. Kolem půlnoci je však opustil obviněný Michal se svou pozdější obětí Petrou.  "Pak Michal volal Tomášovi, že se stal průšvih, abychom šli na byt," popsal v rozhovoru pro server iDnes.cz.

Když se společně s velmi agresivním Tomášem dostavili do Michalova bytu, čekal je hrůzný pohled. "Na zemi byly šmouhy krve. Ležela tam nahá holka... V první okamžik jsem ani nepoznal, že to byla Petra. Ležela obličejem k zemi," popsal.

Reportérovi iDnes.cz i policii Jakub vypověděl, že se mu udělalo mdlo a schoval se v kuchyni za barový pult. Pak ho Michal s nožem v ruce donutil pomáhat při odklízení těla. To mladíci společnými silami hodili do kontejneru. "Tomáš k němu chodil každý den, jakože s odpadky, a kontroloval ho," popsal Jakub.

Michal se snažil zajistit si alibi pro případ, že by Petru u jeho domu někdo viděl. "Sám volal kriminalistům. Vymyslel si, že na něj v tu noc, kdy se to stalo, zvonila v noci nějaká holka a žádala ho o cigaretu. Říkal jim, že podle hlasu to musela být určitě Petra," řekl Jakub.

Michal podle policii Petru po hádce vyhodil z okna. Když to dívka přežila, zavolal si na pomoc své kamarády Tomáše a Jakuba. Zatímco druhý jmenovaný vraždě patrně pouze přihlížel a napomáhal odstranit tělo. Tomáš se na jejím brutálním mučení aktivně podílel. Oba mladíci čekají na soud ve vazbě, Jakub je stíhán na svobodě.

 

minaaa ( 12. dubna 2013 16:21 )

Proč je kurva na svobodě?? Ma stejný díl vinny tak proč.... To tělo odklízel...tohle je teda spravedlivý stát, když nechá takhle odporného člověka na svobodě i když všichni ví co udělal.... Všichni 3 do kriminálu a minimálně na doživotí....Přeju všem 3 jen to nejhorší peklo a jejich ***e at zazijou stredovek!!! Takový zrůdy si nezaslouží chodit po tomhle světe.... ***i akorát si troufnout na malou holku... At je rozsekaj ve vezeni !!!!

linduli ( 5. dubna 2013 12:33 )

Víte, co mě ještě napadá v této souvislosti? Co všichni ti obyvatelé toho domu? Bydlí tam snad někdo, ne? Nikdo nic neviděl a neslyšel?

otec-decathlon ( 5. dubna 2013 11:53 )

odcházím, začíná tu být nediskutovatelno...papapa

vary ( 5. dubna 2013 11:45 )

Jo a jinak. Cigoši smrdí, jako prasklej kanál.

vary ( 5. dubna 2013 11:45 )

Ten kluk vypadá jako velkej frajer. Ručičky jako syrky. Ani se nedivim, že si troufl tak akorát na 15letou holku. Velcí hrdinové. Doufám, že v lochu jejich ***e zažijí pravé peklo.

Zobrazit celou diskusi