Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nejtěžší muž Slovenska volá o pomoc: Tloušťka mě zabije!

Autor: shp, Nový Čas - 
3. dubna 2013
19:20

Je nejtěžším mužem Slovenska a bojí se, že ho morbidní obezita brzy zabije. I když se snaží, seč mu síly stačí, zhubnout se Pavlovi Zuberecovi (37) stále nedaří...

Pavlovi přezdívají kamarádi Fečo a snaží se ho podporovat všemi silami. I když se nejtěžší muž Slovenska snaží stále zhubnout, pořád se mu to nedaří. Všechno komplikuje fakt, že Pavel má panický strach z lékařů a nemocničních prostor.

Narodil se jako normální miminko

Pavel se narodil jako miminko s normální váhou 3200 gramů. Už od útlého věku ale začal rychle nabírat na váze. „Obezitu máme v genech. Navíc se k tomu přidalo i zvětšení štítné žlázy,“ prozradil Fečo. Během svého života vyzkoušel už nespočet diet, ale i když zhubl, vždy zase nabral kvůli jo-jo efektu.

Doktoři mu řekli, že se nedožije třicítky

Lékaři Pavlovi už před několika lety řekli, že se kvůli obezitě nedožije třiceti let. Jejich nepříznivé prognózy však překonal. Přesto s váhou neustále bojuje a bojí se, že prohraje. Nejtěžší muž Slovenska nebyl roky na váze, proto ani neví, kolik přesně váží.

Pomůže mu trenér obézních lidí?

O Slováka se už začal zajímat Američan Chris Powell. Ten má vlastní TV show, ve které radí morbidně obézním lidem jak zhubnout. Má neuvěřitelné výsledky, jeho svěřencům se podařilo zhubnout i 100 kg během jednoho roku!

peterrr ( 4. dubna 2013 07:59 )

pako vypatlany vic k tobě nemam

peterrr ( 4. dubna 2013 07:58 )

pako vypatlany vic k tobě nemam

vonamula ( 4. dubna 2013 07:24 )

měl by mít trochu soucitu. Až pojde, tak do kremační pece se nevejde a na otevřeným ohni jeho sádlo bude hořet tři dny. Takže ho budou muset zahrabat. Chudáci pohřebáci. Se nakopou.

Slavek ( 4. dubna 2013 07:20 )

A to mi reknete co je to za nemoc? Ze sni 10dkg ciste sunky a krajic chleba k snidani jako normalni zdravy clovek, ale pribere kilo? Ja takovou neznam. Jestli spis neni problem v jeho hlave, ze nedokaze ovladat klapacku a porad do ni neco laduje! Vetsinou prospeje prace, pri praci clovek zapomene na rozezranost.

ingeborg ( 3. dubna 2013 22:12 )

A URČITĚ NA TO SVOJE SÁDLO BERE INVALIDNÍ DŮCHOD, CO BY MOHLO TOHLE TLUSTÝ PRASE ASI DĚLAT, JEDINĚ REKLAMU NA VOVAR

Zobrazit celou diskusi