Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Bratr umučené Petry (†15): Vrazi jsou pro něj odpad společnosti

Autor: Ondřej Požár - 
31. března 2013
05:00

O pohřbu zavražděné Petry (†15) z Jihlavska, kterou surově zabili kamarádi Michal K. a Tomáš Z. (oba 20) a třetí Jakub D. (18) jim pomáhal odklidit tělo, se rozhodne zřejmě v úterý. Nedělnímu Blesku to potvrdil v rozhovoru její bratr Tomáš (19).

Rodinu tahle ztráta samozřejmě velmi bolí. Je to všechno až příliš živé. Z policejního odhalení toho, co se všechno patnáctileté školačce Petře z Jihlavska přihodilo, mrazí.

Trio mladíků se patrně různou měrou podílelo na tom, že spadla z okna z výšky 14 metrů, přežila, dovlekli ji však do bytu, škrtili, šlapali na krk a desítky minut prodlužovali její trápení. Zkrátka hrůza... Pro Nedělní Blesk se k Petřině vraždě vyjádřil její bratr!

Už víte, kdy by mohl být pohřeb sestry?

„V úterý po Velikonocích přijedou k nám domů policisté a budou to s mými rodiči řešit.“

Máte s rodiči představu o tom, jak by mělo poslední rozloučení s Petrou vypadat?

„Nejlepší by bylo, aby na obřadu byla jen rodina a pár Petřiných kamarádek a kamarádů. Chci, aby z pohřbu nebyl žádný velký poprask.“

Co byste vzkázal Petřiným vrahům?

„S těmi lidmi nemá smysl vůbec komunikovat. Pro mě jsou odpad společnosti. Beru je jako psy, kteří by se měli utratit. Přitom se všichni tři s Petrou znali delší dobu a sestra u Michala K. několikrát pobývala.

manicka919 ( 3. dubna 2013 11:25 )

a kdo si myslite, ze na ty diskoteky chodi?? jako 20leti jste tam dedeckove...

jitulle ( 2. dubna 2013 22:10 )

souhlasím, je mi jí také líto, ale pořád si myslím, že v 15-ti nemá co dělat nikde na diskotéce, opravdu je potřeba začít trestat i rodiče, hošíkům samozřejmě přeji trest smrti, jelikož z nich nic dobrého nevykvete, ale i při této tragedii je nutné trestat rodiče a to bez pardonu ...

jdp13 ( 2. dubna 2013 17:03 )

jitulle-takova je dnes doba-dnesni generace je naprosto jina nez ty predtim.Zalezi hrozne moc na rodine-jaky je vztah rodicu k detem a naopak,ale to je celosvetovy problem-na nic neni cas,stala honba za penezi-o deti neni zajem.Plus kdyz k tomu prictes alkohol a drogy-tohle je potom vysledek.Ty kluci co ji zamordovali jsou hyeny a zaslouzili by si trest smrti.Ale krome nich maji i vinu castecne i jejich rodice,kamaradi ai cely spolecensky system.Te zaby je mi lito.

jitulle ( 2. dubna 2013 12:10 )

je mi to všechno velmi líto, ale, jak je možné, že 15-ti letá se toulá po nocích, může mi na to někdo odpovědět, kdo v tuto pozdní hodinu supluje rodiče ...

libor123 ( 2. dubna 2013 07:38 )

To co ti hoši udělali je naprosto neomluvitelné. Pro takovýhle případy jen trest smrti nic jiného.

Zobrazit celou diskusi