Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejasná smrt Michala (†19): Chtěl se zabít, nebo vypadl z okna náhodou?

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: HZS Moravskoslezského kraje)
Autor: psch - 
29. března 2013
15:28

Za nejasných okolností zemřel ve čtvrtek ráno mladík v Pardubicích pádem z osmnáctipatrového domu. S jistotou nelze říct, jestli zemřel náhodou, ani jestli spáchal sebevraždu.

Michal (†19) zemřel po pádu z osmnáctipatrového domu na sídlišti Polabiny v Pardubicích. Nezanechal po sobě dopis na rozloučenou, je tedy možné, že z okna vypadl nešťastnou náhodou.

"Ohledáním místa činu jsme nezjistili nic podezřelého, co by vedlo k domněnce o cizím zavinění. Máme více vyšetřovacích verzí, jako nejpravděpodobnější se jeví buď nešťastná náhoda, nebo sebevražda," řekl tn.cz mluvčí pardubické policie Jozef Bocán.

V tomto regionu jde už o druhou záhadnou smrt za dva týdny. V Mikulovicích u Pardubic se oběsil osmnáctiletý Jirka. Mezi místními obyvateli se už šíří zvěsti, jestli spolu obě smrti nesouvisely.

joann ( 30. března 2013 13:05 )

Bože, vy jste fakt hyeny, nemáte na práci nic jiného než komentovat takovéto lidské neštěstí výplodama své mizivé inteligence, aniž byste věděli, jak se to stalo apod.? Je mi vás líto, že se tak strašně nudíte a nemáte co dělat. Odporné!

naidka ( 29. března 2013 18:00 )

Z okna se dá vypadnout nešťastnou náhodou? Co by tak asi musel dělat, jedině mýt okna.

Zobrazit celou diskusi