Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dívka (21) porodila sedmikilového obra! Přirozenou cestou a další dítě už nechce

Autor: kat, lmk - 
30. března 2013
07:58

To byl tedy porod! Když mladé Britce Jade Packer praskla voda, zdaleka netušila, jaké martyrium ji čeká. Na porodním sále strávila dlouhých 16 hodin – aby ne, přirozenou cestou povila 7kilového »obra«!

Chlapečkovi, který dostal jméno George, lékaři nedávali moc šancí na přežití. Cestou z matčina lůna, odkud mu pomáhal tým 20 porodníků, se svými širokými rameny zasekl. Na celých deset minut si navíc odřízl přísun kyslíku! Když ho konečně vydolovali, váha jim ukázala 15 liber a 7 uncí, což je na chlup přesně 7 kilogramů!

George je ale velký rváč a boj o život vyhrál, po šesti týdnech směl i s maminkou opustit nemocnici.

Další už nechce

Doma ale přišel první problém. Nakoupená »bodíčka« mohli mladí rodiče rovnou vyhodit. Jejich pořez potřebuje dupačky dvakrát takové! V šesti týdnech už totiž váží 7,7 kg a měří 66 cm, což jsou běžné míry půlročních kojenců! „Když mi ho přinesli ukázat, byla jsem v šoku. Nevěřila jsem svým očím,“ popisuje první dojmy ze svého miminka drobná žena. Není divu, že se zařekla, že o dalších dětech už nechce ani slyšet (aspoň prozatím)...

margarethka ( 1. dubna 2013 19:13 )

Dobrá debilita.... To jako gynekolog nezjistil, že má v sobě takovýho macka? abnormálně velký plod by se měl řešit už od začátku a popřípadě rovnou nařídit císaře, ne? bůhví, čím nás to tu zase Blesk krmí.

baronessa ( 1. dubna 2013 08:37 )

Ornella se bála normálně porodit, šla raději na císařský řez pod záminkou, že má dítě špatnou polohu. Tu špatnou polohu hlásila hodně měsíců dopředu, asi nevěděla, že před porodem se skoro každý plod stáčí do té správné. Hlavičkou dolů. Bolest je to skutečně ukrutná, to každá nevydrží.

mortis69 ( 1. dubna 2013 03:31 )

Furt lepší,než mít doma Tebe ,když tak blbě kecáš

mortis69 ( 1. dubna 2013 03:30 )

Aby jí natrhl pí.ču dvacetikilovej par.chant

mortis69 ( 1. dubna 2013 03:24 )

Jakto,že to na mně nefunguje Žeru,jak tejden zavalenej horník a od vojny mám stabilně svejch šedesát (bohužel už 25let)Ta holčina se mi ale líbí-dobře stavěná

Zobrazit celou diskusi