Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Jeden z vyslýchaných promluvil o smrti Petry (†15): Mlátili jí hlavou o parapet!

Autor: Jiří Čada, lmk - 
29. března 2013
05:00

Děsivé očekávání se naplnilo! Expertíza potvrdila, že pozůstky nalezené na skládce v Henčově patří hledané školačce Petře (†15). Ta zmizela po té co před dvěma týdny odešla v doprovodu dvou mladíků z diskotéky v centru Jihlavy.

Části dívčího těla našli policisté ve středu ráno poté, co speciálně vycvičení záchranářští psi označili pod tunami odpadků místo, kde se důležité svědectví o násilném trestném činu nacházelo.

Policie v souvislosti s tímto případem vyslýchá čtyři mladíky. Jeden z nich pravděpodobně promluvil, že tělo mladičké Petry skončilo v kontejneru. Odtud s odpadem putovala na skládku v Henčově. „Je hrozné o tom mluvit, ale ještě jim chybí hlava. Uvnitř skládky je teplota až šedesát stupňů. Dovedete si představit v jakém stavu to tělo je?“ řekl Blesku zdroj, který je případem velmi dobře seznámen. „Ještě pár dnů a důkazy by přestaly existovat,“ dodal.

Co se dělo v bytě?

Do bytu v Havířské ulici v centru Jihlavy, kam se společnost mladých po diskotéce uchýlila, postupně policisté vozí zadržené podezřelé mladíky. Petra měla vypadnout z okna kuchyně podkrovního bytu. Pak ji někdo uklidil do kontejneru na odpadky. „Zatím nelze říci zda byla znásilněna. Podle výpovědi jednoho ze zadržených ji hlavou tloukli o parapet okna a škrtili kabelem od počítače,“ popsal údajné trýznění školačky zdroj seznámený s vyšetřováním. Zda dívka z okna v podkroví vyskočila sama, nebo jí někdo pomohl, policisté dál zjišťují.

Matka podezřelého se zhroutila

Byt v Havířské ulici si pronajal před časem student jedné jihlavské střední školy Michal K. (20). V bytě s ním však žilo více jeho přátel, všechny policisté vyslýchají. „Michal to nemohl udělat, ten na to nemá povahu,“ bránila syna jeho zděšená matka. Snažila se okamžitě získat informace přímo od policie. „Je to hrozný, jsem na pokraji zhroucení. Michal to neudělal, ale teď je asi jako spolupachatel,“ zoufala si matka Michala.

chali01 ( 1. dubna 2013 12:41 )

co na tom nechapes staci cist tady je ted plno udajnych vrahu kazdej je chce zabit nejsou o nic lepsi jak oni

chali01 ( 1. dubna 2013 12:38 )

sem myslel ze byl dospelej plnoletej a ruci plne za sve ciny tak co do toho tahat rodice jek koho vychovali kdyz nekdo zabije ve ctyriceti taky se resi jak ho kdo vychoval

chali01 ( 1. dubna 2013 12:33 )

si ty normalni?, co to sem davas za kravoviny

kopejtko ( 31. března 2013 17:08 )

kopejtko ( 31. března 2013 17:04 )

dobré ráno! Já žasnu, před chvílí to dle vás byli nevinní hoši, tak proč ta silná slova jako vrazi atd?

Zobrazit celou diskusi