Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Velkolepá podívaná: Dvě nahé krásky projížděly na snowboardu centrem Kyjeva

Autor: psch, Čas.sk - 
27. března 2013
22:40

VIDEO: Sněhová nadílka zasypala celý Kyjev a jeho obyvatelé se s bílou pokrývkou vypořádávali různě. Nejoriginálněji to ale pojaly dvě krásky, které se ulicemi projížděly nahé na snowboardech! Katia (23) a Inna (27) se toho vážně nebojí!

Obrovská sněhová nadílka zastihla obyvatele ukrajinského Kyjeva. Někteří raději zalezli domů k čaji a televizi, jiní si plnými doušky sníh užívali venku. Po strmé ulici Andrejevskij spusk v historické části města se lidé klouzali na bobech i snowboardech.

O skvělou podívanou se postaraly dvě krásky, když vyrazily na snowboard zcela nahé. Jejich vysportovaná těla zakrývala pouze šála a rukavice a samozřejmě boty. Pouhým pohledem je jistili jejich manželé, kteří byli připraveni zasáhnout proti dotěrným pozorovatelům.

Jako každá taková zábava vzbudila i tahle velký rozruch na sociálních sítích. Zatímco fanoušci nahoty s dívkami naprosto souhlasí a z jejich extravagance se těší, jiní to odsuzují – a to i přes to, že jsou Ukrajinci na nahotu na veřejnosti už zvyklí.

Třiadvacetiletá Katia a sedmadvacetiletá Inna mají nahotu rády. Za jejich odvážnou show nejsou žádné politické zájmy, jak by se mohlo zdát (hlavně kvůli všudypřítomným ženám z hnutí Femen). „Nechtěly jsme dělat show, jen jsme si užívaly život,“ řekla Katia.

Podařilo se i natočit krátké video, dívat by se ale neměli mladší 18 let:

vary ( 28. března 2013 11:26 )

Dvě primitivní, ubohý kr.ávy. Co je na tom jako zajímavýho??? Dneska se každá bezduchá krá.va svlíkne v domnění, že bude slavná.

reggina ( 28. března 2013 07:41 )

cinderella1 ( 28. března 2013 04:53 )

Tak projizdely na snowboardu centrem Kyjeva a nebo Kyjova? Dvě dívky se v Kyjově postaraly o zábavu, když se vydaly nahé na snowboard ...ktery blb to napsal pod tu fotografii Pleskaci??? Priznejte se!!!

pgga ( 28. března 2013 03:50 )

Ok..that'right you little nothing...

pgga ( 28. března 2013 00:54 )

Ty jsi ubohy Cesky clovicek...ktery to zkousel v US a nic...Ted co pises truck driver v UK...proste ubohy primitiv

Zobrazit celou diskusi