Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Petru (15) unesli, nebo utekla? Školačka zmizela před 10 dny z diskotéky

Petra Vondráková (15) zmizela z diskotéky.
Petra Vondráková (15) zmizela z diskotéky.  (Autor: Policie ČR)
Autor: Jiří Čada - 
24. března 2013
14:54

Deset dnů už uplynulo od doby, co na diskotéce v Jihlavě byla naposledy spatřena školačka Petra Vondráková (15) z Dudína na Jihlavsku. Dívka předminulý pátek odjela z domova ráno do školy s tím, že do soboty zůstane u své kamarádky ve městě.

U spolužačky Hanky si však v Jihlavě nechala jen tašku s věcmi do školy a zmizela na diskotéku. Od té doby jakoby se po školačce slehla zem.

Kamarádka Hanka i její matka shodně policistům vypověděli, že Petra jim řekla, že půjde na diskotéku do Ponorky s jakýmsi svým kamarádem, u kterého po tom také přespí.

„Ten na ni měl údajně čekat před domem,“ informoval Blesk jeden z policistů, který je s případem seznámen. V sobotu ani později si už Petra tašku s věcmi od kamarádky nevyzvedla. V neděli se po dceři začal shánět také její otec.

„Naposled jsem Petru viděla v Ponorce. Myslím, že se skvěle bavila. Dokonce se tam o ní zajímal takový starší chlap. Mohlo mu být klidně přes třicet,“ odhadovala jedna z Petřiných kámošek, která o pár dnů později už po Jihlavě vylepovala Petřiny portréty s žádostí o pomoc při jejím hledání. Zda s tímto mužem Petra zmizela, ale už nikdo neví. Policisté muže neznají a nevylučují ani případný únos.

Zoufalá maminka Petry paní Marta se dceři denně marně pokouší dovolat na mobil. Ten je však vypnutý. „Tomuto případu zmizelé školačky je ze strany policie věnována prioritní pozornost,“ ubezpečila Blesk mluvčí jihlavských policistů Jana Kroutilová.

Petra Vondráková (15)

Dívka 170 centimetrů vysoké hubené postavy, modrých očí a na černo odbarvených dlouhých rovných vlasů.

Na sobě měla modré rifle a černorůžovou mikinu. V uších měla jako náušnice velké kruhy. Na diskotéku přišla oblečena do černé zimní bundy značka Adidas. Obuta byla v bílých sportovních botách značky Nike.  

 

 

 

 

minie7 ( 29. března 2013 13:51 )

Blbá kráva? a co za blbou krávu je teprve matka toho kluka co se teď hroutí, co její syn provedl, to je blbá kráva...

minie7 ( 27. března 2013 11:03 )

alespoň teď vidíš jak ubohý jsi, ta dívka je mrtvá, zavražděná, takže si těžko někde vydělává a to, že se v 15 vytratila na diskotéku, ať si každý sáhne do svého svědomí, co vše chtěl v 15 podnikat a mnohdy podnikal a ona doplatila na mladou nerozvážnost dost krutě, z lidí jako ty je mi na blití, na tu skládku patříš ty

miko ( 25. března 2013 22:40 )

já jsem byla zase taková,že jsem se šla podívat jestli jsou tam,kde řekli že budou,a tak pak měli smůlu,když by byli jinde,pak měli chvíli po žížalkách a seděli doma

vary ( 25. března 2013 11:50 )

Blbá kráva maminka teď plače do TV. Kdyby radši parchanta měla domu a nelítala po diskotékách. Ty vole v 15letech. Hrůza

dzery ( 25. března 2013 08:08 )

Zobrazit celou diskusi