Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zběsilý útěk z kanceláře: Prostřelená hlava i přepadení prsatých blondýnek

Povedený videoklip vytvořila kapela Biting Elbows
Povedený videoklip vytvořila kapela Biting Elbows  (Autor: Repro YouTube.com)
Autor: psch - 
21. března 2013
21:47

VIDEO: Taky máte občas chuť utéct z práce a už se tam nikdy nevrátit? Udělejte to jako tihle „týpci“ z videa a kromě volného odpoledne ještě budete mít postaráno o pořádnou popularitu. Klip rozhodně není určený slabším povahám, už jenom samotný výčet zběsilostí je jen pro otrlé.

Ne, nejde o trailer k nové bondovce, ani o sestřih kousků z akčních filmů. Videoklip kapely Biting Elbows s názvem Bad Motherfucker ve vás určitě rozproudí krev.

Biting Elbows se s tím nepářou, hned na začátku neznámému člověku nechají prostřelit hlavu, vyhodí psa z okna, později přepadnou sexy blondýnky v bikinách. Následuje zběsilý parkur a klip končí ztraceným dítětem.

V posledních dnech je to už druhý klip, který vzbouzí pozornost. Těžko říct, který u českých diváků vyhrává. Řeč totiž není o ničem jiném než o Nicky Tučkové. Na internetu nejrychleji proslavená blondýnka, která zpívá v „czenglish“ o tom, jak touží po „ryč boji“ má na YouTube za jediný týden přes dva miliony zhlédnutí.

Podívejte se na pěkně našláplý videoklip kapely Biting Elbows

pgga ( 22. března 2013 00:12 )

Totalni hruza..co?..Tato takzvana hudebni skupina je z Ruska... Na youtube pochopitelne maji hodne negativnich prispevku...chteji sokovat a hlavne vydelat na google Za pocet shlednuti.

brutal ( 21. března 2013 22:43 )

Prosím vás,najde se někdo,kdo si najde chvilku času a vysvětlí proč se mi tento výchovný klip má libit.

Zobrazit celou diskusi