Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena (25) skočila v Indii z okna, protože se bála, že ji znásilní

Žena (25) vyskočila z okna hotelového pokoje, protože se bála, že ji znásilní
Žena (25) vyskočila z okna hotelového pokoje, protože se bála, že ji znásilní  (Autor: profimedia.cz/SCOM - ilustrace)
Autor: shp, ČTK - 
19. března 2013
14:25

Britka (25) se vydala do Indie, aby poznala krásy Tádžmahalu. Místo toho zažila jen bolest a strach o svoji počestnost. Do jejího hotelového pokoje se vloupal muž, který ji chtěl znásilnit. Ona raději vyskočila z okna.

Skončila hospitalizována v nemocnici s vážnými zraněními nohou. Obě má zlomené. Oběť policii sdělila, že v časných ranních hodinách do jejího pokoje pronikl muž. „Měla strach, tak běžela na opačný konec místnosti a skočila z okna,“ řekl policejní komisař Paván Kumár.

Indickou masáž nechtěla

Podle Daily Mail byl útočník jeden a šlo o majitele hotelu, ve kterém mladá žena pobývala. Měl být už zatčen a vyslechnut policií. Podle agentury ČTK byli muži dva. Jiný místní policista uvedl, že žena, která byla na okružní cestě po Indii, den před incidentem odmítla nabídku majitele hotelu, že jí udělá masáž.

Chtěl ji jen vzbudit

Právě majitel hotelu společně, pravděpodobně s dalším mužem dveře jejího pokoje v noci náhradním klíčem otvíral. Policie ho zadržela. Jeden z členů hotelového personálu se nicméně postavil na stranu zadrženého. Policii sdělil, že správce šel pouze turistku vzbudit, aby stihla ranní vlak.

minimaxxx ( 24. března 2013 23:36 )

A kdyby ne ajcku, tak tam mají tutově moc lahodné brebery všeho druhu. Při mytí v Ganze si je všichni předávají.

hofihofi ( 19. března 2013 18:44 )

Scenar je vzdy stejny,treba u nas. 1. Dve romanticka devcata chteji ohromit okoli a predvest se jak jsou na bvysi. 2. Ac je okoli varuje, je kazdy pitomec a ony chytre (jako zde) 3. Se slavou tam odjizdeji. 4. Neco se semele a vsichni volaji o pomoc a nadavaji, ze nikdo nic nedela. 5. Vino je okoli, ze jim nepomohlo.

sores ( 19. března 2013 18:21 )

Nechápu jak může ženská sama cestovat po polodivošských státech. Indie žije v bídě, hlavně špíně a násilí. Kdo je sám, musí automaticky počítat s velkým nebezpečím. Do takových států jedině ve skupině a s průvodcem. Lidi jsou nepoučitelný, tak ať se potom nediví. Stačilo by myslet.

hofihofi ( 19. března 2013 18:03 )

Ono je to trochu jinak, vis jake jsou tam nemoce a kolik chlapu je ma?

4rek ( 19. března 2013 16:48 )

Strach o život - ne o počestnost.

Zobrazit celou diskusi