Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Školák (15) znásilnil 4 dívenky z dětského domova. I malou Zuzanku (6)!

Autor: Zbyněk Schnapka - 
18. března 2013
19:52

Sexuální ohavnosti se odehrávaly za zdmi dětského domova Robinson ve Stodu na Plzeňsku. Pavel N. (40) se loni dozvěděl, že jeho dcerka Zuzanka (6)  tu byla znásilněna dvěma chovanci ústavu. Jeden z nich, Tomáš M. (15), teď stanul před soudem. Vyšlo najevo, že kromě Zuzanky, zneužil další tři holčičky, i čtyřletou.

Za znásilnění mu nyní hrozí i až pět let pobytu v polepšovně. Druhý z hříšníků Patrik L. (14), který děvčátka (4, 6, 8 a 9) také zneužíval, vyvázl bez trestu, protože mu ještě nebylo 15 let.

Hnus na WC

Holčičky zneužíval podle obžaloby Tomáš M. nejčastěji v kabince toalet. Sem si je vodil od televize, když se holčičky dívaly na pohádky. Osahával je, ukazoval jim své přirození a zneužíval je. „Když mi to dcerka říkala, bylo mi z toho na zvracení,“ svěřil se Blesku Zuzančin tatínek Pavel N. Ten si přeje, aby Tomáš M. dostal co nejpřísnější trest.

„Když jsem byl jednou za Zuzankou v domově na návštěvě, koupil jsem všem dětem zmrzlinu. Na něj nezbylo. Tak jsem běžel koupit další, aby měl i on. Pak seděl vedle mě a říkal, že Zuzanka má hodného tatínka, protože ten jeho ho pořád mlátil,“ vzpomíná Pavel N. „To bylo poté, co už Zuzance  ublížil. Já to nevěděl, choval jsem se k němu vždy hezky a on se mi odvděčil tím, že mi znásilnil dceru,“ smutně dodává otec Zuzanky. 

Dobrý konec

Smutný příběh má alespoň šťastný konec. Zuzanka, která kvůli sporům rodičů skončila v dětském domově, je teď konečně šťastná. Soud jí svěřil do péče tatínka, který se o ní teď vzorně stará. „Chodí do školní přípravky. Každý den ji vozím do Plzně. Hrůzy, které prožila v dětském domově si ale pořád pamatuje, dusí je v sobě,“ říká otec.