Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jak si rozhodně nenatáčet vlasy: Podívejte se na video, které pobavilo internet!

Tori Locklear pobavila internetovou komunita svým nevydařeným videonávodem.
Tori Locklear pobavila internetovou komunita svým nevydařeným videonávodem.  (Autor: youtube.com)
Autor: INT, lm - 
17. března 2013
18:30

VIDEO: Začalo to jako obyčejný videonávod, kterých jsou na serveru Youtube tisíce. Tori Locklear (13) chtěla divákům ukázat, jak si správně natočit vlasy. Jenže natáčení se pro ní změnilo v noční můru.

"Počítej do dvaceti, nebo i déle," říká Tori poté, co precizně obtočila pramen svých vlasů kolem kulmy. Jenže výsledek není zdaleka tak lákavý, jak by si divák mohl představovat. Pramen si kvůli nesprávnému postupu totiž doslova upálila. Podle překvapeného výrazu to nečekala ani autorka videa, která necelou minutu nevěřícně na kulmu zírala s otevřenou pusou. "Můj bože. No, to si děláš srandu. Spálila jsem si vlasy," uzavírá Tori stále v šoku a nemá daleko k slzám.

Video se stalo hitem internetu. Nešikovná dívka pobavila už přes 23 milionů lidí a do své populární talkshow ji pozvala i Ellen DeGeneres. Americká televize NBC ji pro změnu domluvila lekci u stylisty celebrit.

Příčinou byly nejspíš jemné a vlhké vlasy, které navíc natáčela až příliš dlouho, což potvrdil i kadeřník, který dívku posléze učil vlasy správně natáčet.

jeromeklapka ( 18. března 2013 11:47 )

Nič v zlom - mimika,zdesenie,nepochopenie čo sa deje,skrátka výraz v jej tváričke,zodpovedá výrazu asi 3-ročného dieťaťa

qwertina ( 17. března 2013 22:57 )

brekekesalami ( 17. března 2013 22:18 )

dík za tip, zítra ráno si to učešu do práce

markytka3 ( 17. března 2013 22:06 )

Podle toho, co říkala v dané talk show dala to video na net sama, konkrétně na FB a pak to její kamarádi dali na YT, což bylo velice zlomyslné Ale dost to pobavilo, to se teda musí nechat.

doktorka6 ( 17. března 2013 19:47 )

Nejsem zlomyslná, ale to nemohlo jinak dopadnout. Dneska všichni ,,radí,, lidem na netu, hlavně to co sami neumí...Fakt jsem se pobavila a mám za to, že to na net nedala autorka, ale ten, kdo toho byl svědkem. Ale jako odstrašující video dost dobré..

Zobrazit celou diskusi