Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Nezletilé školačky splácely dluh příbuzných sexem: Zvrhlík dostal jen podmínku

Ilustrační foto. Sívky splácely dluh sexem.
Ilustrační foto. Sívky splácely dluh sexem.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: mok - 
15. března 2013
09:32

Nezletilé dívky se snažily zaplatit dluh svých příbuzných brigádou v hostinci v Janovicích. Místo uklízení, po nich chtěl hostinský Martin K. sex. U soudu dostal jen čtyřletou podmínku!

Čtyřicetiletý hospodský Martin K. využil zoufalé situace dvou nezletilých školaček, které jejich rodina dostala do finančních problémů. Příbuzní dívek totiž dlužili peníze právě v jeho hostinci v Janovicích nad Úhlavou. Když chtěly školačky dluh splatit, hostinský jim nabídl brigádu, za kterou měly dostat slušně zaplaceno. To ale ještě bohužel nevěděly, co je čeká..

Školačky totiž místo úklidu hospody, splácely dluh sexem. „Nechal je svléknout, osahával na těle a došlo i na orální sex. S jednou z dívek měl i pohlavní styk,“ stojí v obžalobě.

Ve čtvrtek proto musel před soud. Verdikt klatovského soudu ale všechny překvapil. Zvrhlý hostinský totiž dostal místo osmi let za mřížemi pouze podmínku. „Nesouhlasíme s uložením podmínky, neboť jsme vzhledem k závažnosti jednání obžalovaného navrhovali trest nepodmíněný,“ řekla šéfka klatovských žalobců Jiřina Vítovcová serveru novinky.cz.

S rozhodnutím soudu nesouhlasí ani státní zástupkyně, která podala stížnost.

 

 

 

 

artparez ( 19. května 2013 10:20 )

Ak niesu pod 15, je to ich problem ze su stetky. Chudak hostinsky, ani podmienku by si nezasluzil

zelena.karkulka ( 15. března 2013 20:14 )

Cýkorky

decathlonova-matka ( 15. března 2013 11:42 )

to už je holt riziko podnikání

zadnice ( 15. března 2013 10:21 )

Verdikt klatovského soudu ale všechny překvapil. V ČR je to přeci normální!!! Soudce okamžitě vyhodit, sebrat licenci a už nikdy ho nepustit do taláru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e.44 ( 15. března 2013 10:21 )

Pokud to skutečně byly cigny, pak odškodnit hostinskýho......zaručeně ho nevarovaly, že od nich může chytit kapavku a další "lahůdky"

Zobrazit celou diskusi