Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Školák (14) napadl v autobuse dítě a videem se chlubil na internetu: Zatkli ho

Surovec (14) zbil chlapce s poruchou učení
Surovec (14) zbil chlapce s poruchou učení  (Autor: reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
19. března 2013
09:13

VIDEO - Mladý surovec (14) z Velké Británie bezdůvodně napadl v autobuse dítě, které trpí poruchami učení. Chlapce několikrát udeřil pěstí do obličeje a dal mu i „hlavičku.“ Byl ale natáčen. Poté co se video dostalo na Facebook, ho zatkla policie.

Útok se odehrál na lince ve Východním Yorkshiru. Agresor přistoupí k chlapci, uráží ho a pak ho napadne. Nebohému studentovi, který má ve škole problémy s učením, uštědřuje na videu jednu ránu za druhou přímo do obličeje. Později na něj zaútočí i hlavou.

Po půl minutě přišel zachránce

Žák s poruchami učení se na videu vůbec nebrání, pouze zdvihá ruce, aby nedostával další rány. „Nechci se prát, ani hádat,“ opakuje. Útok ale pokračuje dál, necelých 30 vteřin, než se chlapce v autobusu někdo zastane a násilníka zastaví.

Policie si pro něj přišla do školy

Původní video bylo na Facebooku sdíleno asi dvěstěkrát a přes 700 lidí nad ním vyjádřilo smutek nebo hněv. Někteří dokonce útočníkovi vyhrožovali zbitím. Policie pak mladíka vypátrala ve škole, kde ho zatkla. Byl vyslechnut a poté propuštěn na kauci.

londynskypes ( 19. března 2013 16:50 )

to neznas, tady se nesmi nikoho takoveho bit,ale oni muzou z.m..di vsechno proto jezdim autem ,asi by me brzy zavreli..

londynskypes ( 19. března 2013 16:49 )

jojo ,to je uz od narozeni vychovou ,rodice chlastaji ,fetuji..

mitie ( 19. března 2013 11:34 )

Lidi reknu vam, ze mam taky kolikrat chut tem hajz..um vrazit poradnyho ceskyho facaka. Bydlim kousek od Londyna a kolikrat jsem v busu jedina bila osoba...a kdyz vidim ty odporny ksichty, ktery uz v 10 letech vi jak zachazet s nozem....neni to tu lehky...clovek se tu fakt kolikrat boji ve dne...o noci venku ani nemluvim...a o tom, ze by se vas nekdo zastal si muzete nechat tak leda zdat...dream on!! good day

jezibababa ( 19. března 2013 11:11 )

jezibababa ( 19. března 2013 11:10 )

Nemohou spratka seřezat, je to trestné, znásilnili by mu osobnost a způsobili bolest. Musel by pak mnoho let navštěvovat psychologa a ten, který mu uštědřil pár výchovných, by mu do smrti platil za újmu na duševním zdraví.

Zobrazit celou diskusi