Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragédie na Mánesově mostě: Tělo Libora K. zůstalo zaklíněné pod vodou!

Autor: psch - 
14. března 2013
14:42

Až doteď rodiče Libora K., kterého spolu s jeho družkou Jindrou srazilo auto z Mánesova mostu do Vltavy, doufali, že svého syna ještě někdy uvidí živého. Veškeré naděje jsou ale pryč! Po více, než týdnu pátrání vyšetřovatelé přiznali, že jeho tělo leží na dně Vltavy.

Tragédie, která se odehrála minulý týden v úterý večer na Mánesově mostě v Praze, kde auto srazilo do Vltavy Jindru a Libora, má bohužel ještě smutnější konec, než se očekávalo. Vyšetřovatelé řekli, že tělo Libora zůstalo zaklíněné na dvě Vltavy.

Libora K. rodiče Vojtěch a Marie už živého nejspíš neuvidí, snad alespoň budou mít koho pohřbít. Jeho tělo totiž zůstalo zaklíněné na dně Vltavy, potápěčům, kteří na případu pracovali, se ho ale zatím nepodařilo najít, natož vyprostit.

Více, než týden po Jindrovi denně pátralo zhruba 35 policistů, potápěčů, členů poříčního oddílu. Avšak marně. „V průběhu pátrání nebyla dosud pohřešovaná osoba vypátrána. V současné době probíhá každodenní pátrání při toku řeky Vltavy a bude i nadále pokračovat, až do nálezu pohřešované osoby,“ řekl Právu šéf pátrací skupiny Vladimír Šic.

Naděje se rozplynuly

„Odcestovali do Prahy na předváděčku. Jeli dřív, aby nemuseli ve středu brzy vstávat, protože prezentační akce začínala už v sedm ráno,“ řekli ve čtvrtek Blesku rodiče Libora K. Vojtěch a Marie.

Ti jsou ve firmě zaměstnaní a stále doufají, že jejich syn žije. „Pořád je pohřešovaný, takže máme naději, že to přežil,“ řekli minulý týden.