Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Eva (34) třiadvacetkrát bodla manžela nožem, soud ji poslal na 7 let za mříže

Autor: Zbyněk Schnapka - 
14. března 2013
08:53

Prášky na spaní vhodila Eva H. (34) do piva manželovi Petrovi (39). Když usnul, píchla mu nůž do zad a pak dál bodala. Nahý a celý od krve její muž doběhl do motelu, kde se zhroutil na zem. V těle měl 23 bodných ran. Za pokus vraždy teď Krajský soud v Plzni poslal ženu na sedm let do vězení s ostrahou.

Manželství Evy H. rozhodně nebylo šťastné, Vdávala se po měsíci známosti. „Po svatbě mě začal mlátit. Pokračoval v tom i poté, co se nám narodila dvojčátka (4). Po dvou letech jsme se rozvedli. Já žila nějaký čas v azylových domech, nebyla jsem na tom dobře s penězi a tak jsem se k němu vrátila,“ vzpomíná Eva. H.

Vraždu plánovala

Přiznala se, že vraždu plánovala. „Už několikrát před tím, jsem ho chtěla zabít. Ale nikdy jsem k tomu nenašla odvahu,“ říká Eva H.

Osudný den se Petr opil. „Poprosila jsem ho, ať dá venku pozor na kluky, aby nevběhli na silnici. On mi začal nadávat, že jsem nemožná a že děti budou po mě. Tím moje trpělivost přetekla. Vzala jsem v kuchyni nůž a schovala jsem ho pod matraci v ložnici,“ líčí začátek dramatu Eva. „Když si šel pro další pivo, rozkousala jsem tři diazepamy a vhodila jsem mu je do piva. Já se také opila. Usnul a já ho bodla nožem do zad. Vyskočil z postele a vrhl se na mě. Bála jsem se, že mi něco udělá. Oháněla jsem se nožem a on vyběhl z domu ven. Já pak volala záchranku,“ dodává Eva.

Pomoc v motelu

Nahý a celý od krve doběhl Petr do motelu Modrá hvězda. Tady se zhroutil a sanitka ho odvezla do nemocnice. Uvnitř domku, kde se drama odehrálo, našli policisté vyděšená dvojčátka (4) krčící se v rohu dětského pokoje a zatkli jejich maminku Evu.

lunatic ( 14. března 2013 14:22 )

Páni ! V duchu si počítám,KOLIK bodných ran by muselo být na doživotí ? Myslím,že to již i mohla "dodělat" ...

nico ( 14. března 2013 11:35 )

omlouvám se za trochu chaotický článek, ale rozčílilo mě to děsně

nico ( 14. března 2013 11:33 )

 7 let za skoro vraždu? To je pro smích, měla by bručet alespoň 20 let, že byl debil, to věděla, jak píše hned po svatbě /bil jí/ a ona se k němu vrátila, pořídila si s ním děti, to nebyl afekt, to byla připravená vražda, opila se, to jí nenapadlo, že připraví dětem podívanou, na kterou do smrti nezapomenou, ještě ho uspí, aby se nemohl bránit a argumentace, že se vrátila, protože jí chyběly peníze, je k ničemu, peníze chybí polovině národa a nevraždí, ta ženská je zbabělec a kdo ví, jak to bylo, když se uměla napít na vraždu, chlastala možná s ním, bez slitování..

doktormediciny ( 14. března 2013 10:17 )

Nakonec tohomjednoho Pokoše taky nedoraszili.Taky profesionální chyba..

darina1 ( 14. března 2013 09:55 )

rodiče? ne to jsou psychouši a vochlasti jeho bych strčila do cely za ženuškou. tam to vyřeší.

Zobrazit celou diskusi