Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Ze zakoupené housky čouhal na zákazníka papírový kapesník

Autor: Jiří Čada - 
14. března 2013
09:33

Na housce od soukromého pekaře si chtěl pochutnat havlíčkobrodský důchodce Karel Tesař (66). Když pečivo, které si zakoupil k svačině a chystané večeři v jednom z občerstvení v centru města rozlomil, nestačil se divit. Z těsta na něho vykukoval zapečený použitý papírový kapesník.

 „V tu chvíli mě přešla na svačinu úplně chuť,“ přiznal Blesku rozladěný důchodce. „Doma jsem měl k večeři nachystaný výborný guláš a tak jsem si šel koupit pár housek,“ popisoval pan Tesař svoji nezáviděníhodnou zkušenost. V prodejně už prý nakupoval mnohokrát, ale nikdy se nic podobného nestalo.

„Nám je to strašně líto, ale tohle se nám ještě nikdy nestalo,“ zoufala si včera prodavačka ze zmíněného pouličního občerstvení. „Od toho pekaře už bereme pečivo dvacet let, máme s ním jen ty nejlepší zkušenost a teď tohle,“ hájila žena za pultem výdejního okna pekaře.

Blesku se podařilo zjistit, že dodavatelem housek je soukromý pekař ze Světlé nad Sázavou.

„Potřebuji tu housku vidět,“ reagoval majitel pekárny Milan Brokl na dotaz na kvalitu jeho výrobků. „Kapesník to asi nebude, ale pravděpodobně papírový ubrousek, který asi ležel někde, kde neměl. Zaměstnance jsem poučil a zcela určitě se to už nestane,“ zdůraznil majitel pekárny.

zelena.karkulka ( 15. března 2013 20:05 )

Co by tam chtěl najít,hedvábnej ubrus?

bova48 ( 14. března 2013 14:54 )

Proč mu nadáváš, že je dědek, ty taky budeš, pokud už nejsi, jednou baba a k tomu ještě zlá a sprostá.Fuj, že se nestydíš.

mortis69 ( 14. března 2013 14:48 )

To víš,socialistický molodci přece nedělali chyby-to jen kapitalistický živly provokovali.Na pole mandelinku a do housek nedostatkový šrouby

abzk ( 14. března 2013 13:43 )

To ještě nic neni. Můj táta si za komančů zlomil zub na šroubu zapečenym v rohlíku. Dneska by vysoudil odškodný, tenkrát ho málen zavřeli za pomluvu.

levandulina ( 14. března 2013 10:23 )

 Se divím, že se ten ubrousek při pečení nespálil...

Zobrazit celou diskusi