Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Teplé ubytování pro kardinála a kněze v Římě: Dům s největší gaysaunou v Evropě!

Autor: shp - 
13. března 2013
11:15

Zatímco volí kardinálové nového papeže, propukla ve Vatikánu další žhavá kauza. Prasklo totiž, že církev si zakoupila dům, ve kterém je největší sauna pro homosexuály v Evropě. Přitom je tam ubytovaný i kardinál a kněží.

Dům v centru Říma s několika byty zakoupil Vatikán v roce 2008 za neuvěřitelných 575 milionů korun. Bydlí v něm kardinál Ivan Dias a přibližně 18 dalších kněží.

Sauna, bazén i posilovna pro gaye

Deník La Repubblica nyní informoval o tom, že jen pár metrů od ubytování svatých mužů sídlí podnik, kam chodí za ukájením homosexuální muži. Podnik Europa Multiclub nabízí gayům radovánky v bazénu, sauně nebo posilovně. Indický kardinál Dias, který právě volí nového papeže, tak musel být pořádně šokovaný, když zjistil, co se nachází pod jeho luxusním dvanáctipokojovým bytem.

Homosexuální a pedofilní skandály

Gaysauna vedle ubytování svatých mužů působí všelijak. Zvláště i kvůli tomu, že se spekuluje, že Benedikt XVI. odstoupil i kvůli homosexuálním skandálům kněží. Dnes navíc soud rozhodl, že jeden z kardinálů bude za své hříchy platit. Losangeleská arcidiecéze a její bývalý kněz a americký kardinál Roger Mahony (67) zaplatí za urovnání případu čtyř zneužívaných dětí celkem téměř 200 milionů Kč, vinu však nepřiznají. Mahony je nyní přes protesty části věřících ve Vatikánu, kde se účastní volby nového papeže.

jete ( 14. března 2013 09:18 )

...drobné????To nemyslíš vážně,že né???Na drobné se pouze přišlo!A samo,že kradou i ti ostatní...nyní asi nemají dobré spaní....

dobrotka ( 13. března 2013 19:36 )

dobrotka ( 13. března 2013 19:36 )

Prave proto, ze citi, ze si chteji uzivat sexu [toho zakazaneho], tak jdou za knezi

reggina ( 13. března 2013 19:30 )

Kardinal byl prijemne sokovan, kdyz zjistil, ze soucasti jeho apartmanu je gay sauna

reggina ( 13. března 2013 19:22 )

Papez byl zvolen, doufam, ze je to cernoch s velkym ..srdcem!

Zobrazit celou diskusi