Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dům hrůzy: Tady zemřeli 3 lidé! A mučili tu mladou ženu

Autor: Helena Lacinová, mokk - 
15. března 2013
20:36

Dům hrůzy. Jinak místní lidé neřeknou v Pňovičkách na Teplicku zelené vilce. Jak by ne. Vždyť stavení už bylo svědkem smrti tří lidí, dva přitom spáchali sebevraždu. V domku byla také vězněna a týrána unesená mladá žena.

Naposledy »navštívila« smrt zelenou vilku v sobotu. Mladá žena, jedna z nájemnic v domě, si při ranním návratu z diskotéky všimla, že na třešni visí na prádelní šňůře majitelka (†69) domu. Mrtvá měla ponurou minulost. Byla manželkou úchylného sadisty Stanislava Slabihoudka (†59). Ten se v domě zastřelil v roce 2006. Chvíli předtím, než ho přišla zatknout policie.

S přítelkyní Marcelou Linhartovou (62) v podkroví věznil a týral unesenou stopařku (22). Chtěl ji prodávat jemu podobným sexuálním zvrhlíkům. Vše prasklo, když žena ze zajetí uprchla.

Uctívala urnu

Po smrti zvrhlého tyrana a nástupu Linhartové do vězení se do domu přistěhovala zákonitá manželka Slabihoudka. Starala se tu o jeho starou matku. Když stará paní zemřela, tak se podle sousedů teprve začaly dít věci. „Urnu tchyně podivínka nosila před dům a dávala jí tam kytky a obrazy,“ řekla Blesku jedna z místních. „Nám začala těžkým kladivem rozbíjet věci na dvorku a říkala, že nám to tu chce udělat hezké,“ potvrzovala bizarní chování majitelky domu hrůzy sousedka. „Nic zlého nikomu nepřeju, ale snad už to nyní koupí někdo normální,“ doufá žena s ostatními lidmi z Pňoviček. Policie případ předběžně uzavřela jako sebevraždu bez cizího zavinění. Žena nechala dopis na rozloučenou.

naidka ( 16. března 2013 11:10 )

přesná podoba

reiner ( 16. března 2013 10:03 )

Správný postřeh ....

monza ( 16. března 2013 08:37 )

Spíš Vašek od Evy!

dobrotka ( 16. března 2013 06:00 )

No ... po pohledu na Slabihoudka to chce nejak spravit naladu Stoji to za zhlednuti http://www.stream.cz/video/799306-chlapik-s-pivnim-brichem-vzal-aerobic-po-svem

cinderella1 ( 15. března 2013 23:16 )

Kdyz jsem se podivala tady na to foto nahore, tak jsem si myslela, ze to Bartak skutecne je.

Zobrazit celou diskusi