Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policista nesplácí půjčené miliony: V práci spí, v civilu dělá dluhy

Takhle se policista »proslavil« loni v létě
Takhle se policista »proslavil« loni v létě  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: Pavel Ryšlink - 
9. března 2013
12:17

Svéráznou figurou je hlučínský policista Jan Ohřál (26). Loni v létě ho čtenář Blesku přistihl, jak spí ve službě v autě. Nyní vyšlo najevo, že v práci spí zřejmě proto, že je unaven z dělání dluhů, které dosahují milionů korun.

Jedním z poškozených je i podnikatel Tomáš Podoba, kterému policista Ohřál dluží zhruba 400 tisíc korun. „Půjčil jsem mu s tím, že peníze za dva měsíce vrátí. To bylo loni v červnu. Od té doby se jen vymlouvá,“ řekl Blesku Podoba. „Je pro mě zarážející, že takoví lidé pracují u policie,“ dodal Podoba.

Sám policista přiznal Blesku dluhy ve výši kolem dvou milionů korun. „Do dluhů jsem se dostal tak, že jsem uvěřil kamarádovi a půjčoval mu peníze  na dobrou věc. Bohužel to neklaplo a kamarád mi nevracel,“ vysvětlil Ohřál a dodal: „Na víkend ale jedu do Prahy a tam dám všechno do pořádku.“

K problému se šlofíkem ve službě pak uvedl, že je to už uzavřeno. „Byl jsem potrestán srážkami z platu,“ prozradil policista Ohřál.

carlooser ( 10. března 2013 00:29 )

A proto asi nemáš ani 179,- na doménu ty náno!

xxxx678 ( 9. března 2013 19:57 )

Tak toho bych chtěla mít doma

picpa ( 9. března 2013 19:00 )

Potravináři podvádějí! Podívejte se, které výrobky snížily gramáž Většina ceny základních potravin po novém roce vyrostla, a to nejen kvůli zvýšení spodní sazby DPH, kterou prosadila Nečasova vláda, ale také kvůli jiným aspektům. U hromady potravin, zvláště pak u čokolád, došlo k nenápadnému snížení gramáže. Výrobci, jelikož nechtěli jít s cenou nahoru, jednoduše volili méně okatou variantu a shodili gramáž.

kdoasi ( 9. března 2013 18:43 )

Tak to bude chtít nejspíš vysoudit prachy...

kdoasi ( 9. března 2013 18:41 )

Možná bys to mohla zkusit na toho policajta...cooo?

Zobrazit celou diskusi