Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Polibek smrti: Tatínek zabil svého synka (†2 měsíce) oparem

Ilustrační foto. Teprve dvouměsíční miminko Kaidena MacCormicka zabil virus, který na něj polibkem přenesl jeho otec Carl
Ilustrační foto. Teprve dvouměsíční miminko Kaidena MacCormicka zabil virus, který na něj polibkem přenesl jeho otec Carl  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš, INT - 
5. března 2013
16:26

Malý Kaiden McCormick se narodil milujícím rodičům, kteří se nemohli dočkat, až přijde na svět. Strašlivý osud jim ale umožnil chovat ho v náručí pouhé dva měsíce. Chlapeček zemřel na selhání orgánů poté, co na něj jeho tatínek přenesl zákeřný virus. Měl přitom obyčejný opar.

Když lékaři zdrcené Marrie-Claire McCormick řekli, že život jejího dítěte je v ohrožení kvůli zákeřnému herpetickému viru, nemohla pochopit, jak ho její chlapeček mohl dostat. "Když doktor řekl, že vir mohl být na Kaidena přenesen třeba prostřednictvím oparu, podívali jsme se s Carlem na sebe a on se instinktivně dotknul svého rtu. V tu chvíli se jeho srdce zlomilo vedví," řekla serveru Daily Mail.

Chlapeček pak celých šest týdnů bojoval na přístrojích v nemocnici o život, ale jeho orgány zákeřnou chorobu nezvládly. Jeden po druhém začaly selhávat, až miminko zemřelo.

Zoufalého otce smrt chlapečka úplně zlomila. Nepřestával se obviňovat, že tragédii způsobil on. Marrie-Claire se proto snaží pomoci mu se s bolestnou ztrátou vyrovnat. "Carla rozhodně z ničeho neobviňuji. Všechno, co udělal, je, že Kaidena zahrnul obrovskou vlnou lásky a péče. Byl by to skvělý otec," svěřila se.

 

itartas ( 6. března 2013 09:22 )

když mám opar tak se nelíbám přece s nikým, to snad víme všichni, nevím co si mám o tom myslet..

chrodyha ( 5. března 2013 20:39 )

Jsi neuvěřitelně hloupý člověk.

catherin4 ( 5. března 2013 19:38 )

Dementi boli obidvaja! Jak moze bozkavat male miminko, svojho vlastneho syna a dobrovolne ho nakazit!

annakarenina ( 5. března 2013 17:13 )

Ja taky.

Zobrazit celou diskusi