Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pobodaný Milan (†21) se potácel celý od krve: Ušel 200 metrů, upadl a zemřel

Žák rakovnického gymnázia nožem pobodal učitelku, vrtulník ji převezl do pražské UVN.
Žák rakovnického gymnázia nožem pobodal učitelku, vrtulník ji převezl do pražské UVN.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: Jiří Čada - 
28. února 2013
21:36

S hlubokou bodnou ranou v hrudníku upadl ve čtvrtek krátce po třinácté hodině na silnici v obci Habrek u Ledče nad Sázavou před projíždějící automobil mladík (†21).

„Proboha to je Milan!“ stačil prý ještě vykřiknout muž ze sousedství, který údajně vše na vlastní oči viděl. Okamžitě poznal na asfaltu umírajícího mladíka, nad kterým měl stát šofér automobilu. Co se však stalo si nedokáže nikdo ve vsi zatím vysvětlit. Policie k případu mlčí.

„Pravděpodobně se jedná o násilnou trestnou činnost. Jsme ale úplně na začátku vyšetřování, proto se k tomu nebudeme vyjadřovat,“ uvedl šéf jihlavských vyšetřovatelů Pavel Kubiš.

„Asi vyšel z domu od rodičů. Musel s tou krvácející ranou ujít minimálně dvěstě metrů,“ mínil soused.

Milan prý pracoval přes týden někde v Praze. Pro místní je záhadou, že své auto odstavil na poloviční cestě mezi domem rodičů a místem, kde vyhasl jeho život.

V autě zabitého mladíka byly na sedadle nelezeny rifle a dámská podprsenka.

Byla důvodem smrti třeba žárlivost? Na to nikdo v Habreku zatím nedokáže odpovědět.

MiKhaEll ( 1. března 2013 13:31 )

určitě ne ty zhrzená ukřivděná feministko chcípni taky ty *** ---------------------- btw. jak tohle někdo může napsat? to musí být opravdu zhrzená ženská, fuj nechtěl bych někdy takovou potkat

hofihofi ( 1. března 2013 01:31 )

Do rite jako ty dobrotko, kdyz vdude roznasil pomluvy a lzi, uzses omluvila uz ses za toho veterinare jehoz jsi tady vymyslene napadla, ze vrazdi psy, uverejnila jeho adresu a on to byl nekdo jiny, jemu jsi udelal pruser a omluva nikde, kdyz jsem ti to vytknul, tak jsi mne obvinila, ze udavam sousedy, ani nevis jak se jmenuji a kde bydlim, takovou kravu jak jses ty svet nevidel.

dobrotka ( 1. března 2013 01:24 )

Kam ten svet speje?

Zobrazit celou diskusi