Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilý muž si krájel snídani, ohnal se a bodnul družku: Přežila jen zázrakem

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: ČTK, šim - 
18. února 2013
14:15

Masakrem skončila nedělní snídaně partnerů v obci Jablůnka na Vsetínsku. Opilý muž (51) během hádky napadl svou opilou přítelkyni (56). Do zad jí bodnul nožem, kterým si zrovna krájel snídani.

Muž partnerku napadl v ubytovně v Jablůnce na Vsetínsku, kde oba žili. "Slovní ataky přešly ve fyzické napadání a posléze vyvrcholily jedním zákeřným bodnutím. Muž, který si nožem krájel snídani, se ohnal po své družce a vší silou ji bodnul do horní části zad. Vzhledem k tomu, že byli oba dva notně opilí, si na podrobnosti nevzpomínají," řekla o útoku mluvčí krajské policie Jana Macalíková.

Útočník policistům nejprve tvrdil, že mu partnerka spadla na nůž, když ho brousil, posléze se však k činu doznal. Po příjezdu policie u něj dechová zkouška zjistila 2,9 promile alkoholu. Žena byla podle policie v ohrožení života.

"Utrpěla poranění hrudníku s masivním krvácením, zasaženou měla i bránici a játra. Lékařům se ji podařilo zachránit. Pomoc přišla naštěstí včas, zavolala ji na podnět pachatele dcera oběti, která s nimi bydlela v pokoji," dodala mluvčí.

Muži za pokus o vraždu v případě uznání viny hrozí až 18 let vězení.

boball ( 18. února 2013 16:24 )

Snídali bramborovej džus

marie60 ( 18. února 2013 14:35 )

Blbci, hned zrána byli přicmrndlí. Nechápu, že někdo může tak brzy ráno chlastat ...a nebo byli ještě opilí z předchozího dne?

Zobrazit celou diskusi