Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Opilí dánští studenti v Praze zdemolovali hotel a vrhli se i na dva policisty!

Mladí opilí Dánové se opět porvali v Praze
Mladí opilí Dánové se opět porvali v Praze  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: shp - 
14. února 2013
14:50

Mladí Dánové si udělali z Prahy cíl svých opileckých orgií! Rvačku asi deseti studentů z této země museli rozhánět policisté. Dva z nich se stali poté sami terčem opilců.

Dánští studenti jezdí do Prahy hromadnými zájezdy na opilecké tahy. Alkohol je tu oproti jejich domovině velmi levný. Během posledního týdne došlo k několika výtržnostem. Terčem útoku se ale už nestávají jenom hotelové pokoje, které studenti ničí, ale i policisté.

Bitka na Starém městě

„Krátce po třetí hodině ranní dnes vyrazili policisté na Staré město kvůli hlášené potyčce větší skupiny lidí. Když na místo dorazili, zjistili, že se spolu pere asi 10 mladých Dánů. Když se je od sebe snažili rozdělit, napadli dva mladíci i je,“ řekla Blesku.cz mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Dva obvinění, policisté lehce zraněni

Tito dva útočníci ve věku 18 a 19 let byli zadrženi. Obviněni byli z útoku na úřední osobu a výtržnictví. Společně s nimi skončili na stanici tři další Dánové. Na otázku Blesk.cz, zda policisté utrpěli nějaká zranění, odpověděla mluvčí: „Naštěstí jen drobné oděrky.“

tarot666 ( 15. února 2013 16:32 )

no Ty seš zas stará smradlavá vagina se strupem zaschlým t hnisajícího výtoku....

japos22 ( 15. února 2013 09:49 )

Ne nadarmo se říká: opilý jak Dán

tarot666 ( 15. února 2013 09:19 )

právě,že se pleteš,co se týká zákonů o chlastu,nalévání mladistvím,tak to nekopírujeme nic a co se týká policistů,tak to už vůbec-policajti co tady jsou a s těmitozákony a pravomocemi,tak by třeba v New Yorku měli životnost tak 2 dny...

tarot666 ( 15. února 2013 09:17 )

a co jsem asi tak napsal???A to že Ti nenalijou,to ví každý děcko

kesivres ( 14. února 2013 23:11 )

Tady v Česku , aby se člověk styděl i za to , že je Čech, protože ,to co si tady dovolí kdejaký póvl ze zahraničí - nemá obdoby!!! Ještě zbývá jen to, abychom se jim omluvili, že "chlastu bylo málo"!!!!

Zobrazit celou diskusi