Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dobrou chuť, pokud snídáte: Živě v ranní show nahému muži prohlíží varlata!

V ranní show anglické televize se mladý dobrovolník podrobil prohlídce varlat...
V ranní show anglické televize se mladý dobrovolník podrobil prohlídce varlat...  (Autor: Reprofoto ITV1)
Autor: psch, INT - 
11. února 2013
18:25

Tak tohle je trochu drsné probuzení. V ranní show anglické televize si nahý dobrovolník v živém vstupu nechal vyšetřit varlata. Opravdu skvělý pohled takhle po ránu - tedy především pro pány... Takže dobrou chuť pokud právě snídáte!

Dobrovolník Joe (25) si nechal v jednom z vysílání anglické televize ITV1 v pořadu This Morning vyšetřit v živém vstupu svá varlata na příznaky rakoviny.

Moderátor Eamonn Holmes si do svého pořadu pozval doktora Chrise Steelea, který prohlídku provedl. Mladý muž k němu přistoupil ve svém županu, rozevřel ho a vyšetření v přímém přenosu mohlo začít.

Doktor Chris Eamonnovi ukazuje, jak se prohlídka nejlépe provádí. Říká, že je to nejlepší po sprše nebo horké koupeli, protože varlata jsou pak teplá a visí dole.

Steele pokračuje prohmatáváním varlat palcem a vysvětluje: „Cítit je je velice jednoduché, je to desetivteřinová prohlídka.“

„Prsty dáte za šourek, palec dopředu na varle a stačí udělat valivý pohyb palcem přes varle vepředu a na bocích. Varle je na boku i vepředu hladké,“ vysvětluje doktor.

To co by lidé měli podle doktora hledat, je nějaký druh otoku nebo bulka velikosti hrachu. Při jakémkoliv otoku nebo nezvyklosti by muži měli ihned navštívit svého doktora.

O televizi ITV1 je dobře známo, že se snaží povzbudit lidi, aby si sami zjišťovali, jestli jim náhodou rakovina nehrozí. Doktor Chris podobnou prohlídku varlete provedl v listopadu 2011, také kontroloval dámská prsa.

enriko ( 13. února 2013 18:53 )

Takže pouze doktorka? Doktor ne? Srandysto.

milisch ( 12. února 2013 11:43 )

Kazdy proste nema tvuj zaludek. Nekterym heterosexualnim chlapum by bylo na zvraceni, kdyby videli, jak na pohl. organ chlapovi saha jiny chlap. A to myslim vazne.

tondapraha ( 12. února 2013 10:44 )

Co má to,vyšetření dělat s dobrou chutí k snídani???Ten nadpis vymyslel asi,nějaký blb.Mě bych chut nezkazilo,ani kdyby vyšetřoval lékař i prostatu.Ta se vyšetřuje ze zadu.

cinderella1 ( 12. února 2013 02:23 )

sorry!

evina_naentouu ( 11. února 2013 20:58 )

spis sobe, ne

Zobrazit celou diskusi