Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tělo Moniky (†36) našli v kufru: Z vraždy obvinili exmanžela!

Autor: ČTK, oj - 
4. února 2013
14:01

Monika T. (†36) měla dva krásné syny, soustu přátel a práci. Nic jí nechybělo. Loni ale dva chlapce někdo o matku připravil. Zavraždil ji a její tělo nechal v kufru auta u Mlékojed na Mělnicku. Ze smrti policisté obvinili bývalého manžela. Krajský soud dnes případ začal projednávat. Za vraždu hrozí až 18 let vězení.

Šestatřicetiletá žena byla pohřešovaná od 26. května, její tělo našli neratovičtí strážníci v autě o čtyři dny později. Podle obžaloby byla uškrcena. "S obžalobou nesouhlasím. Nic takového jsem nespáchal," prohlásil při své dnešní výpovědi obžalovaný Jan T.

Bývalý manžel zavražděné před soudem uvedl, že se spolu viděli v den, kdy zřejmě byla naposledy spatřena naživu. Po jeho únorovém odchodu ze společné domácnosti se domluvili, že si vyzvedne oblečení a další věci. Při cestě se však podle něj pohádali a domů s manželkou nedorazil. Chtěl se vydat pěšky zpět do Prahy, kde bydlel v nocležně jako zaměstnanec drah.

Manželka mu pak později zavolala, dojela pro něj autem do Kozomína a odvezla ho zpátky na nádraží v Neratovicích, kde měl přes noc čekat na první ranní vlak, protože už mu ten poslední ujel. Tam se prý rozešli. "Nedokážu si to vysvětlit," dodal obžalovaný ke smrti manželky.

Tyto události se údajně staly kolem páteční půlnoci, kdy městské kamery několikrát zaznamenaly projíždějící automobil oběti, který třeba několik minut stál na jednom z parkovišť. Samotný čin ale kamery nenahrály. Pátrání po ženě začalo v sobotu.

Příbuzní obžalovaného tvrdili, že v soužití manželů nebyly výrazné problémy. Podle výpovědi nezletilého syna mrtvé se ale naopak často hádali a žena se údajně stala terčem fyzického útoku. Jan T. to ale odmítl, jako důvod jejich rozchodu uvedl manželčinu nevěru.

alisy ( 5. února 2013 02:37 )

Tak bacha aby ti tu tvou ,,dr.žku´´ někdo neodkop!! tady jde o vraždu a ty tu zvracíš takový ..... Demente!

cinderella1 ( 4. února 2013 22:47 )

... měla dva krásné syny, soustu přátel a práci. Nic jí nechybělo. Ale vam neco chybi Pleskaci! ... chybi vam tady jednak pismenko p (soustu???) a ty dalsi chyby si pohledejte hezky sami vy troubove!

tokarev ( 4. února 2013 21:52 )

už toho nech si fakt trapná s tou červenou a černou

jahodove_ticho ( 4. února 2013 21:09 )

Koukám že Radka na Fuckbooku je pěkně vostrá

peterwilliams ( 4. února 2013 15:48 )

 koza jela do kozo mína

Zobrazit celou diskusi