Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Namol opilá žena spadla do kolejiště: Metro ji dvakrát přejelo! Lidé jenom koukali

Autor: tis - 
3. února 2013
13:58

VIDEO | Ve čtvrtek okolo půl jedenácté dopoledne ve stanici metra Hůrka měla opilá žena neuvěřitelné štěstí. Svůj pád do kolejiště přežila i potom, co ji metro přejelo - a hned dvakrát!

Ve čtvrtek to během svého výletu v Praze žena přehnala s alkoholem. Opilá doslova vypadla z metra, informovala Prima FTV. Spolucestující jí ještě stihli před odjezdem soupravy hodit batoh, který si uvnitř zapomněla.

Poté co souprava odjela, balancovala na okraji nástupiště, neustála to a spadla zády přímo na jednu z kolejnic. Než se stačila zvednou, přijelo metro a opilá žena zůstala pod ním.

Ta však přejezd soupravy přežila, ale cestující, kteří chodili kolem, ji úspěšně ignorovali.

Video  Namol opilá žena spadla do kolejiště pražského metra, dvakrát ji přejelo metro, než ji kolemjdoucí vytáhli  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Aby toho nebylo málo přijela další souprava a vše se opakovalo znovu. Po odjezdu se zvedla a pokoušela dostat nahoru na nástupiště. Sama to však nezvládla. Kolemjdoucí ji i tak ignorovali a nezakročili během této velmi nebezpečné situace. Jedna žena se jen z výšky na ženu koukala a telefonovala místo toho, aby ji vytáhla. Teprve potom jeden mladý muž začal situaci řešit s dispečerem, během toho si ženy všiml ještě další mladík a dívka, kteří ženu konečně vytáhli.

Opilá žena si z toho všeho nic nepamatuje. "Stěžovala si jen na bolest zad, jak spadla na kolejnici. Jinak ale byla bez viditelných zranění," řekla mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

giata ( 4. února 2013 19:40 )

jste sprostí,,že Vám není hanba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giata ( 4. února 2013 19:39 )

no a co že nemají metro,,,my ho máme a jak se chováme,,,nevidíme, neslyšíme...co se nás netýká to nás nezajímá....

anka ( 3. února 2013 23:52 )

taky si rikam, ze ty kamery ma neko za ukol sledovat - av pripade nouze zastavit vlak....

anka ( 3. února 2013 23:50 )

anka ( 3. února 2013 23:50 )

Zobrazit celou diskusi