Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Batole o vlásek uniklo smrti: Při nehodě vylétlo z auta pod kamion!

Batole zázrakem uniklo jisté smrti.
Batole zázrakem uniklo jisté smrti.  (Autor: youtube.com)
Autor: INT, lm - 
23. ledna 2013
19:18

VIDEO: Nejšťastnější holčička na světě. Tak toto pojmenování si právem zasloužila teprve dvouletá dívenka z Ruska, která při děsivé autonehodě, ne jednou, ale hned dvakrát doslova podvedla smrt.

Nehodu, která stála holčičku málem život, zavinil řidič osobního automobilu, který se v riskantním úseku a přes plnou čáru pokoušel předjet vozidlo před ním. Auto dostalo na kluzkém povrchu smyk a řidič se jen tak tak vyhnul bočnímu nárazu, při kterém by následky, zvláště pro dítě, které v něm jelo, byly mnohem vážnější.

Místo toho narazilo neovladatelné auto do kamionu zadní částí, při čemž bylo z auta zadním sklem vymrštěno batole, které přistálo přímo uprostřed jízdního pruhu, kterým se na něj řítil kamion. Naštěstí se protijedoucí řidič stihnul dítěti na vozovce na poslední chvíli vyhnout. Pak už pro něj vyběhli vyděšení rodiče.

Dívenka utrpěla při nehodě řezná poranění a modřiny, které jí lékaři ošetřili v nemocnici.

peterwilliams ( 25. ledna 2013 05:43 )

rusáků není škoda mají vychlastané mozky, jako zeman a havel dědek Kárl hulič trávy

kukuku ( 24. ledna 2013 12:55 )

Marně si lámu hlavu tím, čemu Ty vlastně rozumíš. Samozřejmě ale ovládáš kecy do úplně všeho a pořád bys tu chtěla hýbat svým chabým rozoumkem.

stupet ( 24. ledna 2013 12:00 )

Toho řidiče bych poslala z fleku za katr za to, že jede jak prase, když má v autě malý dítě! Ajen takový dodatek: dvouletý děcko už není batole.

peterwilliams ( 24. ledna 2013 05:20 )

rusko? fuj

cinderella1 ( 23. ledna 2013 22:12 )

Zobrazit celou diskusi