Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Matka přinesla do nemocnice zakrvácené dítě (†4): Srazil jej vlak a zemřelo!

Železniční přejezd ve Staré Roli, u kterého dnes došlo k dalšímu neštěstí
Železniční přejezd ve Staré Roli, u kterého dnes došlo k dalšímu neštěstí  (Autor: Foto Blesk - Kateřina Moravcová)
Autor: simao - 
4. ledna 2013
14:42

Smutná událost se odehrála dnes před polednem v Karlových Varech. Do nemocnice zde dorazila matka se svým dítětem (†4), které bylo těžce zraněné. Údajně ho srazil vlak, což prošetřuje i policie. Život dítěte se ani přes veškerou snahu lékařů zachránit nepodařilo. 

Do karlovarské nemocnice dopravili matku se zraněným dítětem dva muži, potvrdila mluvčí karlovarského zdravotnického zařízení Barbora Silná. Potkali ji, jak stopuje u silnice. "Dítě nesla zakrvácené v náručí, údajně ho srazil vlak," sdělila mluvčí Blesku.

Ani přes okamžitý lékařský zákrok se nepodařilo život nebohého, údajně čtyřletého dítěte zachránit. "Na následky těžkých poranění zemřelo," potvrdila Silná s tím, že maminka je nyní sama v péči lékařů a událost předala nemocnice policii.

Policisté nyní podle slov krajského mluvčího Pavla Valenty skutečně prošetřují tragickou srážku člověka s vlakem v Karlových Varech. "Vyšetřujeme nešťastnou událost, která se stala poblíž železničního přejezdu ve Staré Roli, kde maminka procházela s dítětem kolem kolejí a projíždějící vlak dítě zachytil. Utrpělo zranění neslučitelná se životem. S ohledem na další vyšetřování však nemůžeme sdělil bližší podrobnosti, " řekl Blesku ke smutnému případu policejní mluvčí.

Na tomto přejezdu přitom srazil vlak muže již v roce 2010 - jednalo se karlovarského zastupitele Pavla Žlebka ze Strany zelených. Podle policie šlo i tehdy o nešťastnou náhodu.

buban ( 4. ledna 2013 18:41 )

buban ( 4. ledna 2013 18:39 )

Ten prejezd neznam-ale jit na prochazku kolem koleji s malym, urcite hodne cipernym, capartem mne pripada jako totalni blbost matky. Ono je dost na tom uhlidat cudlika pri prechodu pres koleje, ne tak s nim masirovat podel koleji. Nepreju ji to-ale muze si za to sama.

burgermiky ( 4. ledna 2013 18:11 )

Vzpomínám si, jak na tom samém přejezdu zabil vlak kluka na kole, který čekal, až vlak přejede a nevěděl, že na druhém kolejišti jede vlak v protisměru.

znalec ( 4. ledna 2013 16:51 )

titulek: srazil je!! tedy to dítě, nikoli jej...

znalec ( 4. ledna 2013 16:50 )

zejména každá maminka s malým dítětem u kolejiště....

Zobrazit celou diskusi