Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Škola vyloučila žáka (6), protože prstem předstíral střelbu ze zbraně

Prvňáčka (6) vyloučili ze školy za to, že předstíral střelbu prste
Prvňáčka (6) vyloučili ze školy za to, že předstíral střelbu prste  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: shp - 
4. ledna 2013
22:30

V americkém Marylandu vyloučili ze školy na den žáka Rodneyho Lynche (6), který prstem předstíral střelbu. Jeho rodiče už si najali právníka, aby mu směšný trest nezůstal v záznamech.

Po masakru v Newtownu, kde Adam Lanza (†20) zastřelil 27 lidí, jsou Američané přecitlivělí na cokoliv ohledně zbraní. Ale co je moc, to je příliš. Přesně to si řekli rodiče prvňáka Rodneyho Lynche, který byl vyloučen na den ze školy za to, že na spolužačku namířil prstem a řekl: „Prásk!“ Najali si proto právníka.

Třikrát byl v ředitelně

Rodney v jeden den putoval třikrát do ředitelny, protože nůžkami předstíral střelbu ze zbraně. Když mu sebrali nůžky, použil prst. Do záznamu mu pak ve škole napsali: „Vyloučen za to, že hrozil zastřelením studentky.“ Rodiče si proto najali právníka, který škole pohrozil soudem. Ředitelka školy Annette Folkes pak slíbila, že bude vyloučení zrušeno a vymazáno z chlapcovy složky!

venxa ( 5. ledna 2013 19:22 )

Londynskypes, vrazi jsou z potrestenejch nenormallich autistu a muze zato prevazne vychova jejich potrestenych matek. A co se tyce buzerantu a butches ti by meli byt mimo zakon a mlatit je jako drive.

londynskypes ( 5. ledna 2013 18:22 )

a z potrestenych malich buzen jsou pak vrazi

londynskypes ( 5. ledna 2013 18:21 )

 ja bych ho vymazal z mapy hajzla

venxa ( 5. ledna 2013 15:43 )

Vy jste stejne blbky jako ta "politicaly correct" reditelka. Vsechny potrestene nany by chtely aby kluci si hrali s panenkama. Pak by ale z nich byli buzeranti vy blbe slepice.

marie60 ( 5. ledna 2013 07:26 )

Pokud mají jeho rodiče doma nějaké nezabezpečené zbraně, tak se pak může stát cokoliv. Do hlavy nikomu nevidíme co se v nich odehrává.

Zobrazit celou diskusi