Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena (50) zmlátila holí svého o 18 let mladšího milence, protože ji neuspokojil!

Jennie Scott (50) zbila svého milence holí, protože ji orálně neukojil
Jennie Scott (50) zbila svého milence holí, protože ji orálně neukojil  (Autor: Policie Florida/Ilustrace SCOM)
Autor: shp - 
3. ledna 2013
16:48

Američan Jilberto Deleon (32) si příště dobře rozmyslí, než bude při sexuálních hrátkách myslet jen na sebe. Při poloze 69 se totiž nechal uspokojit, ale o blaho přítelkyně Jennie Scott (50) se nestaral. Za zpackaný orální sex tak nakonec dostal nakládačku, na kterou jen tak nezapomene.

Jilberto dostal opravdu tvrdou lekci o sexuálním uspokojení ženy na Nový rok. Jennie Scott z Floridy byla jeho přítelkyní po několik let. Vztah to byl ale bouřlivý, neustále se rozcházeli a zase scházeli. A bouřlivě taky vyvrcholil. Problémem totiž bylo, že vyvrcholil právě jen Američan.

Po orgasmu už se o partnerku nestaral

Dvojice se začala oddávat orálním hrátkám v intimní pozici 69. Když ale Jilberto dosáhl vrcholu, v orální praktice pokračovat nechtěl. „Muž vyvrcholil jako první a ženu už odmítal uspokojovat,“ stojí doslova v policejním spisu. Poté se Scott, která byla podle strážníků silně opilá, na muže vrhla, ale rozhodně ne tak, že by mu chtěla dopřát další rozkoš.

Zastavil ji až policejní obušek

Padesátiletá žena svého mladšího milence nejdříve začala bít pěstmi, poté ho poškrábala v obličeji, a když její amok dosáhl maxima, vzala do ruky hůl a začala ho bít hlava nehlava. Dokonce mu hrozila i francouzským klíčem. Když ji strážníci zatkli a odvedli do služebního vozu, stále zuřila tak, až v autě vykopla okénko. Přestala, až když jí strážníci pohrozili pendrekem.

S jinou ženou měl sex po telefonu

Scott měla ostatně pifku na svého milence celý den. Než se začali oddávat postelovým hrátkám, dozvěděla se totiž, že Jilberto měl na Nový rok již sex po telefonu s jinou ženou. Jak sám jistě poznal, tato forma intimních hrátek pro něj byla bezpečnější.

kukuku ( 5. ledna 2013 15:11 )

Ta Indka si to myslela určitě také.

kacota ( 5. ledna 2013 10:23 )

Ja som na kafi v Česku pravidelne a prevetráva ma len ten koho chcem ja.. Kriminálnika ked mám byť úprimná tak na miestach kde sa pohybujem nemám moc šancu ani stretnúť.

kukuku ( 5. ledna 2013 07:22 )

Nu pagadi, až přijedeš na kafe do Česka, třeba Ti někdo z kriminálníků provětrá i přední partie.

kacota ( 5. ledna 2013 03:56 )

Ale zaujíma ma aj to, ale trochu menej

kukuku ( 4. ledna 2013 08:14 )

Nebo by se Jilberto španělsky četlo Chilberto, tak jako se Juan čte Chuan.

Zobrazit celou diskusi