Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vítězslav (†57) poslal manželku na nákup, a pak se upálil kvůli rakovině!

Autor: Jiří Krušina - 
31. prosince 2012
08:00

Zákeřnou rakovinu se rozhodl přemoci brutálním způsobem Vítězslav S. (†57) z Dolní Lutyně. Na víkend se nechal propustit ze špitálu, kde s nemocí bojoval. V sobotu dle sousedů poslal milovanou ženu Jarušku do obchodu a zapálil se v garáži.

Dlouhé měsíce bojoval se zákeřnou nemocí muž z vesničky na Karvinsku. „Víťa byl férový chlapík a hlavně neskutečný dříč. Přišel z práce a šel makat na zahradu. Už v létě se vědělo, že je nemocný, ale práce se nevzdával,“ posteskl si muž ze sousedství.

Poslední sbohem

Když poslal Vítězslav manželku Jarušku do obchodu, moc dobře věděl, že je to naposledy co jí vidí do tváře. „Bůhví co se mu v tu chvíli honilo v hlavě. Udělal to den před svými narozeninami,“ přemýšlela nahlas sousedka. V garáži vzal nádobu se zatím nezjištěnou hořlavinou. Tou se polil a následně zapálil.

Ohořelé tělo našla manželka

Ohořelé tělo našla v garáži manželka. V domě, kde se tragédie odehrála, žije i matka uhořelého. „Paní Marie má přes osmdesát let a moc hezky se o ni starají. Toto asi nepřežije,“ dodal soused. Záchranáři na místo vyslaly dva týmy záchranářů. „Osoba utrpěla popáleniny na celém těle a lékař mohl pouze konstatovat smrt,“ sdělil mluvčí záchranářů Lukáš Humpl.

gogo ( 1. ledna 2013 13:21 )

Kolik stupidních článků vytvoří ještě Blesk z této jedné osobní tragédie ?? I bulvár by měl mít hranice svých stok...

nutelka0 ( 31. prosince 2012 17:46 )

nutelka0 ( 31. prosince 2012 17:45 )

Uz to pisu na vsech diskusich kde se ukaze ta tvoje pitoma reklama.Dej si pokoj,uz jsem te nahlasila.Tobe a podobnym blbum nedam pokoj a budu vas nahlasovat porad dokola.

enriko ( 31. prosince 2012 17:16 )

Když měl takový barák, tak to nebyl žádný chudák. Rozumné bylo udělat to před barákem aby ho nezničil. Vybral si drsný způsobv odchodu ze života, který se celkem dá pochopit. Než se bůhví jak dlouho trápit i tohle je řešení.

anka ( 31. prosince 2012 16:53 )

mate pravdu, s komisi by to bylo na dlouhe lokty a leckdy pomoci leku a psychologu by lide zmenili nazor....

Zobrazit celou diskusi