Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

V nákupním centru prasklo obří akvárium: Žraloky vyplavilo mezi lidi

Akvárium prasklo ze zatím neznámého důvodu
Akvárium prasklo ze zatím neznámého důvodu  (Autor: Youtube.com)
Autor: INT, oj - 
27. prosince 2012
12:39

33 825 litrů vody během vteřiny spláchlo zákazníky obchodního centra v Šanghaji. Šokující okamžiky, při kterých se z prasklého akvária vyvalila obrovská vlna plná žraloků i želv, zachytily bezpečnostní kamery. Zraněno bylo 15 lidí.

K nehodě došlo už před Vánocemi 19. prosince. „Vůbec nic nenasvědčovalo tomu, že by mělo akvárium prasknout. Žádná prasklina nebyla vidět. Najednou se ozvalo křupnutí a obří vlna zaplavila lidi i vchod do centra. V životě jsem se tak nelekl.,“ popsal událost zaměstnanec obchodního domu.

Lidé byli zraněni převážně střepy z masivního 25 centimetrů tlustého skla akvária i vlivem nárazu vlny. Nikdo naštěstí ale nebyl zraněn vážně.

alenkarandlikova ( 29. prosince 2012 17:35 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si privydelat na internetu par penez. Je to na - www.CerveneCerna.Borec.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

dissent ( 28. prosince 2012 18:43 )

běž do pr.dele a už se nevracej ty šmejde !!!!!!!!!

londynskypes ( 27. prosince 2012 19:27 )

mely zenske kalhotky ?aby nebyly pak brezi

mandat ( 27. prosince 2012 19:23 )

Dnes to ukazovali u nas v televizi.Je to pravda, jsou dve videa. Vsechny ryby jsou mrtve.

petarandlikova ( 27. prosince 2012 17:19 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si privydelat na internetu par penez. Je to na - www.CervenoCerna.Borec.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

Zobrazit celou diskusi