Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jsem alergický na Vánoce! Theo (6) nesmí k živému stromku a jíst cukroví

Theo se musí spokojit s umělým stromkem
Theo se musí spokojit s umělým stromkem  (Autor: profimedia.cz)
Autor: so - 
22. prosince 2012
18:31

Pro téměř všechny děti Vánoce znamenají zdobení stromečku a mlsání laskomin všeho druhu. Ne ale pro britského chlapečka Thea (6). Na všechny tyto věci má alergii.

Theo Lester z britského Costessey se nemůže dotknout živého vánočního stromečku, protože by riskoval anafylaktický šok a udušení kvůli oteklým dýchacím cestám. Kromě toho má alergii i na v Anglii tak oblíbené pochutiny, jako jsou biskupský chlebíček nebo vánoční pudink.

Za přáteli nemůže

„Než odejde za kamarády, musím se ujistit, že mají doma jen umělý stromek,“ říká o nástrahách svátků jeho matka Bree (37), po které Theo alergie zdědil. Když jdou na návštěvu k prarodičům, kteří mají živou borovici, jejich vnuk i Bree musí zůstat v jiné místnosti.

Užijí si to!

„Moc bych si přál skutečný vánoční stromeček, ale nedělá mi dobře,“ lituje Theo. Otec Steve (39) má však pro svou rodinu pochopení a omezení ho vůbec netrápí. „Vánoce jsou o tom, jak je strávíte, a my si vždy uděláme výjimečný den,“ dodal.

dobrotka ( 22. prosince 2012 22:20 )

ze te to bavi porad reagovat na tyhle reklamy. Clovek, ktery je nejakym programem vsude rozesila, ani nepachne na jakoukoli diskusi, takze neni sance, ze by si precetl ty tvoje pripominky. Ale ty porad reagujes jako byk na cervene trenky

dobrotka ( 22. prosince 2012 22:16 )

K te veskere smule ma jeste hloupe prarodice, kteri dobre vedi, jak je to s jejich vnouckem a presto stroji zivy vanocni stromecek. K takovym prarodicum bych nesla a ani nevzala sve nemocne dite

simonarandlikova ( 22. prosince 2012 20:28 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si privydelat na internetu par penez. Je to na - www.CervenoCerna.Borec.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

Zobrazit celou diskusi