Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Andílek nebo grázlík (5)? Kopl učitelku do obličeje! Nechápou ho, brání ho rodiče

Autor: simao, INT - 
23. prosince 2012
10:31

Culí se jako blonďatý andílek. Jenže pětiletého Logana vyhodili ze školy. Za to, že kopl učitelku do obličeje!

Doma je prý šťastným a hodným dítětem, tvrdí rodiče, kteří teď, jak už to tak bývá, brání svého syna. Logan Steed byl vyhozen ze základní školy již během prvního roku. A po několikerém napomínání.

Pokousal a bil prý několik dětí, jednu z učitelek prý kopl do obličeje, když se sklonila k jeho židli. A z andílka je rázem pěkný grázlík...

Při jednom jeho řádění prý museli evakuovat celou třídu. "Říkali pak, že ho museli vyloučit k zajištění bezpečnosti zaměstnanců i žáků, ale já nechápu, jak pětiletý chlapec může představovat tak velkou hrozbu," podivoval se Loganův otec Cameron (27) pro Daily Mail s tím, že jeho syn je nepochopený.

Chlapec, se kterým škola ve Withamu v hrabství Essex nechce již nic mít, byl přitom několikrát testován na všemožné poruchy. Žádná z nich se ale u něj neprokázala.

"Je to, jako když se bavíme o dvou zcela odlišných chlapcích. Doma dělá přesně to, co se mu řekne a nikdy jsme neviděli, že by dělal to, co říkají ve škole," dodala matka Laura (22). Tenhle případ v Anglii zaujal širokou veřejnost. Na mušce jsou i samotní rodiče, kteří podle mnohých neodvedli zrovna nejlepší práci. A vychovali andílka s ďáblem v těle.

uzjsemtudlouho ( 25. prosince 2012 20:04 )

wings7 ( 25. prosince 2012 17:43 )

Děti se mají vést k úctě k druhým.Jak vychovají chlapce,tak se jim to jednou vrátí...to nejde o jednoduchosti života.Násilím se nic nevyřeší.Stačí použít zdravý rozum a úsudek

hofihofi ( 24. prosince 2012 16:53 )

To je ted nova moda, na dite se nesmi sahnout a rodice to neumeji. A je to v riri, moderni vychova.

kenacz ( 24. prosince 2012 16:19 )

Chlapec by dostal tak nařezáno,že by si týden nesedl a pak by si rozmyslel co bude ve škole dělat a co ne. A preventivně bych proplesknul i rodiče pokud tohohle zmetka ještě hájí.

wings7 ( 24. prosince 2012 12:12 )

omlouvám se za USA....je to Anglie,ale stejně zbraně se tam dají sehnat stejně snadno

Zobrazit celou diskusi