Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zmatení cenzoři Facebooku: Nejdříve smazali profil Landy, teď ho opět obnovili!

Autor: shp - 
11. prosince 2012
06:00

Cenzoři Facebooku zřejmě neví coby. Nejdříve zablokovali profil kouzelníka Žita 44 alias Dana Landy, protože pobuřoval uživatele sociální sítě. Teď ho opět obnovili. Landa si přitom založil nový, takže má teď dva.

Kontroverzní Daniel Landa se proměnil z uřvaného skinheada v závodníka, úspěšného zpěváka a nakonec se transformoval v kouzelníka Žita 44. Teď dle svých slov šíří mezi lidi mír a lásku a předvádí kejkle.

Zablokovat a odblokovat

Jenže ne všem se líbí. Spousta lidí v jeho červené runě převracený znak nacistické divize SS, a tak několik uživatelů jeho profil skupiny Žito 44 nahlásilo jako závadný. Facebook tedy profil s 23 tisíci fanoušky zablokoval. Jenže nejspíš žádný závadný obsah na něm neshledal, a tak je profil opět na svém místě.

Landa je zpět, hned dvakrát!

Jenže Landa se se smazáním svého profilu nehodlal smířit, takže si založil nový. Ten má nyní skoro 14 tisíc fanoušků. Jak je vidět, Landu nezastaví na sociální síti nic. Cenzoři Facebooku se přitom dopustili podobných pochybných praktik v poslední době několikrát. Nejznámější je případ Francouzky, jejíž foto ve vaně stáhli, protože si spletli její loket s prsem.

daliborn ( 14. prosince 2012 15:34 )

Kdyby jste si raději do té huby nas.ali, než kecnete takovéto žvásty. A nebo, kdybyste před tím alespoň trochu použili mozek. Nemusíte vyloženě chápat cizí projekt, zejména, je-li trošku složitější. Ale klesající obliba ? Nezájem o osobu Daniel Landa ? Všimnuli jste si, že byl právě třetí na Českém slavíkovi ? Viděli jste nějaký záznam z přeplněných hal při jeho turné ? Nene, klesající oblibou to nebude. https://www.youtube.com/watch?v=Or9ekOPFrZQ https://www.youtube.com/watch?v=zyqHCu6dywY A posmívat se někomu za vzhled, to je opravdu jen a jen vaše ostuda. Nikomu nic špatného nepřeji, ale nehoda může potkat každého. A Dan Landa, jen díky své obrovské bojovnosti se z toho tenkrát dostal, začal znovu tvořit, a znovu plnil haly tisíci... A na závěr byl třetí ve slavících. Co se týká pisálků blesku, ti by si také mohli občas něco ověřit. I když jejich úroveň je všeobecně poměrně známá, takže čtenář povětšinou ví, že je to jen snůška žvástů.

cauxichti ( 11. prosince 2012 13:06 )

Si zabila, jak by řekl Řiťmus

avina ( 11. prosince 2012 10:55 )

Jeho hvězda vyhasíná,tak se zviditekní i blábolem.Musí živit své děti,sebe...On není proti...jinak by protestoval s LIDEM.On protestuje za nezájem o osoba Landy,tak bude Žito 44/inu 50 na krku,pařmena.../

darina1 ( 11. prosince 2012 10:45 )

Jé to je pazneht ještě kor s tou svojí nakřivenou tlamou

llan ( 11. prosince 2012 09:47 )

"...a tak několik uživatelů jeho profil skupiny Žito 44 nahlásilo jako závadný. Facebook tedy profil s 23 tisíci fanoušky zablokoval." Tohle je jednoznačné tvrzení, takže ne dohad. V tom případě vám to někdo z Facebooku musel potvrdit. Proč to nedáte jako citaci i se jménem?

Zobrazit celou diskusi