Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Chávez musí znovu pod kudlu: Rakovina se vrátila!

Autor: shp, ČTK - 
9. prosince 2012
10:41

Pro některé vůdce, pro další diktátor. Tak jako tak, je to velmi nemocný muž. Venezuelský prezident Hugo Chávez bude muset v následujících dnech podstoupit další operaci. Vrátila se mu rakovina.

Venezuelský prezident Hugo Chávez se bude muset v následujících dnech podrobit nové operaci. Lékaři u něj během nedávných testů na Kubě objevili zhoubné buňky v pánevní oblasti. Přiznal to sám Chávez, který prohlásil v televizním vystoupení odvysílaném v sobotu jen den poté, co se vrátil z desetidenní léčby na Kubě.

Je nutné, aby zákrok podstoupil

„Naneštěstí během těchto náročných testů objevili ve stejné oblasti nějaké nádorové buňky. Je naprosto nutné, naprosto nezbytné, abych podstoupil nový chirurgický zákrok,“ řekl Chávez. Do Havany se prý vrátí během dneška, aby se v příštích dnech podrobil operaci.

Za sebou má několik chemoterapií

Osmapadesátiletý socialistický prezident podstoupil na Kubě od loňského června několik chemoterapií a ozařování kvůli blíže neupřesněné rakovině v pánevní oblasti. Nejnověji na Kubě podstoupil takzvanou hyperbarickou kyslíkovou terapii, která se nasazuje i při snaze zmírnit poškození kostí při ozařování.

ajadalounikova ( 9. prosince 2012 21:40 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si privydelat na internetu par penez. Je to na - www.CervenoCerna.Kvalitne.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

smrk ( 9. prosince 2012 11:59 )

A koho vole zabil, ty o tom něco víš ty demente ?

tarot666 ( 9. prosince 2012 11:34 )

To tlama,vypadá jak Paroubek s brýlema...

donchicho ( 9. prosince 2012 11:18 )

Bohuzel si takovy vyjimecny clovek, jakym Hugo Chavez bezpochyby je,takovy osud nezaslouzi.Prat mu to muze jen pravicove smyslejici.... svoloc a verbez.

smrk ( 9. prosince 2012 11:04 )

Jen debil může někomu přát nemoc nebo smrt.

Zobrazit celou diskusi