Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rockeři z Lucie zradili fanoušky: Zahráli Kellnerovi za tučné prachy!

Autor: Hana Höschlová, mokk - 
8. prosince 2012
05:01

Přestože skupina Lucie vyhlásila v říjnu 2004 tvůrčí pauzu, včera večer ji porušila. Její členové vystoupili na vánočním večírku miliardáře Petra Kellnera (48). Peníze jsou jim evidentně důležitější než soukromé spory.

Nejbohatší Čech si dopřál skutečně unikátní zážitek – vystoupení skupiny, která už 8 let společně nehraje. Dáreček Kellner si »nadělil« pod stromeček skupinu Lucie. Na vánočním večírku PPF, který se konal v pražském Rudolfinu, tak měli účastníci skutečně ojedinělý hudební zážitek.

O ceně, kterou za tento muzikální luxus Kellner zaplatil, se dá jen spekulovat. Určitě se pohybuje v astronomických číslech. Každopádně to musí být tak velký balík, že zlomil i tvrdohlavost Davida Kollera, Michala Dvořáka, P. B. CH. a Roberta Kodyma. Na pár hodin muzikanty spojily peníze. Jinak se měli hudebníci podle Kodymova příslibu setkat na jevišti až v sezoně 2013/14.

Sting za 20 mega

Loni, kdy Kellnerova firma slavila 20. výročí, ozvláštnila předvánoční čas britská hvězda Sting. Ten měl dostat za své vystoupení 20 milionů korun. V případě Lucie se dá čekat také zajímavá částka.

buban ( 8. prosince 2012 21:18 )

jsi me tedy prave nas.ral-ty chces srovnavat Jandu+Olympic s Kolerem+Lucii?

buban ( 8. prosince 2012 21:15 )

mno-neodpovidas -jako vzdy, kdyz Ti diskuter nejde do noty. Skoda-mela jsem Te na vyssim levelu-nejen na camrani s holkama z pauty...

axana ( 8. prosince 2012 20:58 )

Koller a Lucie se dali poslouchat. Pak najednou utrum a s Lucií byl ámen. Ale jak se zdá tak za pořádný prachy jde všechno. Chápu tuhle změnu, asi kluci mají hodně hluboko do kapsy. Ale pak nechápu Kollerovo "politikaření". Zpívá dojemně ostrou politickou osvětu. Ale jak se zdá tak by za pár kaček prodal i babičku. Kollere, jsi trapnej machr. Už se do politiky radši nemotej nebo to fakt bude v p.r.d.e.l.i.!!!

buban ( 8. prosince 2012 20:53 )

si delas zas (_Y_). Ano, ponekud se ztrapnil, ale zpivat mu to zpiva a byla bych rada, kdyby se vy.sto.licovali na jejich osobni problemy a dali se zas dohromady. Ono mit doma psychicky nemocnou babu taky neni zadny kabaret-a k tomu kolegu, ktery te chce prezpivat-nech byt.

buban ( 8. prosince 2012 20:29 )

ale to zas "zurnalisti" z plesku nevedeli, jak pritahnout ctenare. Koller a skupina Lucie nejsou prodavaci v Lidlu-dostali rentabilni nabidku, tak sli do toho- a co?

Zobrazit celou diskusi