Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Němec vezl Češku na kapotě 10 km: Hrozilo mu vězení, ale je volný!

Jürgen S. byl obžalován z těžkého ublížení na zdraví, když na kapotě vezl Češku Simonu N. Je ale volný!
Jürgen S. byl obžalován z těžkého ublížení na zdraví, když na kapotě vezl Češku Simonu N. Je ale volný!  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Schnapka)
Autor: simao, ČTK - 
7. prosince 2012
09:04

Jürgena S. (42) obvinili z těžkého ublížení na zdraví za to, že podle obžaloby nabral na kapotu svého auta na česko-německých hranicích Češku Simonu N. (43) a ujel s ní skoro deset kilometrů! Místy navíc pěkně vysokou rychlostí... Jenže soud ho nakonec viny zprostil.

K poněkud kurióznímu incidentu, za kterým stojí patrně nejasné obchodní vztahy, došlo loni v listopadu na Folmavě. Jenže verze Češky a Němce se výrazně lišily, a tak bylo na soudu, aby rozhodl. 

Podle obžaloby se Jürgen S. rozjel proti Češce, která skončila na kapotě jeho auta. Několik kilometrů se prý usilovně držela za hranu kapoty a stěrač a Němec s ní zběsilou rychlostí ujížděl pryč. Zastavit ho měla až policie u železničního přejezdu u Hadrovce.

Okresní soud v Domažlicích však dnes obviněného zprostil obžaloby! Za pokus o těžké ublížení na zdraví mu hrozilo několik let vězení.

Simona S. však má stále podle svého tvrzení psychické problémy, noční můry, strach a trpí částečnou ztrátou paměti. Jürgen S. ale od začátku popíral, že by jí chtěl ublížit. A naopak sám sebe označil za oběť a tvrdil, že to on byl v ohrožení života právě kvůli ženě a jejím komplicům.

Ženu, se kterou prý měli dříve nějaké blíže nespecifikované obchody, prý na kapotě svezl jen proto, že se sám bál. Tvrdí, že se ho chtěli zbavit jako podnikatelského konkurenta. Soud se nakonec přiklonil k jeho verzi, do vězení tak nepůjde.

dandova ( 7. prosince 2012 11:06 )

dandova ( 7. prosince 2012 11:05 )

ivapauli ( 7. prosince 2012 10:47 )

 aha domažlice..už to tady ctu ))) hm tak to se už nedivím ničemu

ivapauli ( 7. prosince 2012 10:45 )

dobry den...simona nebyla žadna šlapka..jednalo se skutečne o konflikt konkurenčni.oba jsou prodejci zboží jezdi po clubech a prodavaji hadříky ..podle toho co me simča povidala se pohadali a vjeli tzn do vlasu..bylo to vzajemne jürgen ma tak trochu bujnou fantazii protože ji chtel opravdu ublížit..by me jen zajimalo ktera strana ho soudila _________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

vary ( 7. prosince 2012 10:18 )

 Blíže nespecifikované, obchodní vztahy. Normální *** to je.

Zobrazit celou diskusi