Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ostuda americké televize: Scénu ze seriálu odvysílali jako opravdovou nehodu!

Autor: INT, mok - 
6. prosince 2012
22:08

Tak tomu se říká smůla. Televizní stanice WGN 9 si uřízla pěknou ostudu, když odvysílala reportáž o nehodě letadla na chicagské třídě Martina Luthera Kinga, po pár minutách ale zjistili, že se jednalo jen o filmovou scénu.

Televizní stanice WGN 9 přišla během ranního vysílání se žhavou zprávou. Ve své reportáži uváděli, že na chicagské třídě Martina Luthera Kinga havarovalo letadlo, a proto na místo neštěstí vyslali i helikoptéru. Až po několika minutách zjistili, že nehoda je součástí natáčení seriálu Chicago Fire.

Moderátoři, kteří zprávu odvysílali byli opravdu šokovaní a divákům se začali omlouvat. „Děláš si ze mě legraci?“ zopakovala několikrát moderátorka Robin Baumgarten. Pak ještě dodala, že by měli filmaři na natáčení podobných scén upozornit média.

To si ale nemyslí šéf chicagské filmové kanceláře Rich Moskal. „Upřímně, štáb seriálu Chicago Fire natáčí v ulicích města téměř každý den. Nebyl proto důvod upozorňovat na to víc než na normální natáčení. Místní obyvatelé o tom věděli, tam k žádnému překvapení nedošlo,“ řekl.

Zobrazit celou diskusi