Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Martínka a Dominiku unesl před 2 lety otec: Pomozte mi je najít, prosí zoufalá matka

Autor: ljš - 
5. prosince 2012
17:53

Nejkrásnější svátky v roce budu pro Martinu Gajdárovou z Bratislavy už podruhé plné slz. Její milované děti Martínka (7) a Dominiku (5) unesl před dvěma lety jejich otec Andrej. Skrývá se s nimi po celém světě a podle Martiny může být i v Česku.

Martina své děti viděla naposledy o svátcích před dvěma lety. Užili si společně Vánoce i Nový rok a pak je předala do rukou jejich otce Andreje, se kterým se sice rozvedla, ale na péči o děti se domluvili bez problémů.

Když však Martínka a Dominiku otci osudného lednového dne roku 2011 předávala, měla už divné tušení. "Měla jsem takový vnitřní pocit, že něco není v pořadku, už když jsem jim dávala pusu a křížek na čelíčko," řekla zničená maminka serveru Topky.sk.

Naposledy se jí podařilo s nimi spojit 22. ledna 2011, tedy krátce po únosu. Děti jí však v průběhu telefonátu nedokázaly říct přesnou adresu místa, kde se nacházejí a otec pak telefon zavěsil. V průběhu následujících dvou let pak byla trojice viděna v Londýně, Spojených státech, Holandsku a dokonce v Hondurasu.

Poslední telefonát Martiny s dětmi si můžete poslechnout zde:

Podle Martiny Andrejovi finančně pomáhá pravděpodobně jeho matka a možná také teta. Po muži pátrá policie i Interpol, Martina má důvodné podezření, že by se s dětmi mohl skrývat v Česku. Pokud jste jeho nebo děti viděli, kontaktujte policii na lince 158 a pomozte tak Martině dát ten nejkrásnější vánoční dárek, možnost znovu obejmout své děti.

manicka919 ( 6. prosince 2012 08:19 )

naprosty souhlas s peknou potvorou

kacota ( 6. prosince 2012 01:59 )

Potvora, máš pravdu http://www.pluska.sk/plus7dni/vsimli-sme-si/2012/rok-bez-deti.html .

e.44 ( 6. prosince 2012 00:53 )

Já vycházela z toho co se píše v článku: "...se kterým se sice rozvedla, ale na péči o děti se domluvili bez problémů.". Z čehož se dá soudit, že práva ani jednoho z rodičů nebyla soudem omezená, vzhledem k tomu že se na péči bez problémů domluvili.

pgga ( 5. prosince 2012 22:51 )

Ne....pro matku to musi byt hruza....

pgga ( 5. prosince 2012 22:49 )

Ale Vy soudite...a to "na prvni pohled"....

Zobrazit celou diskusi