Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Skandál při zkouškách: Chorvatský profesor souložil se studentkou!

Chorvatský profesor měl sex se studentkou přímo v kabinetu
Chorvatský profesor měl sex se studentkou přímo v kabinetu  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: shp - 
3. prosince 2012
22:30

Lékařská fakulta v chorvatském Záhřebu se otřásá v základech. Policie totiž zjistila rozsáhlý případ korupce, do kterého bylo zapleteno několik profesorů. Policie dokonce vyšetřuje, že jeden z nich měl dokonce za diplom dostat od studentky sex!

Policie se zaměřila na lékařkou fakultu v tajné akci Kelvin. Do její budovy v Záhřebu umístila i skryté kamery a odposlouchávací zařízení. Ty odhalily děsivá tajemství fakulty. V jedné nahrávek zatčený profesor Zlatko Kelović mluví o domluvené zkoušce pro neteř ministra.

Sex za diplom?

V další nahrávce mluví Kelović o zkoušce pro studenta Andriju Čakaruna, za kterou má zaplatit 75 tisíc korun. Celkem policie vyšetřuje 76 lidí, včetně profesorů, lékařů a zaměstnanců záhřebské farmaceutické společnosti. Na jednom z pořízených záběrů ze skryté kamery je dokonce vidět profesor, který se oddává sexu s žačkou přímo v kabinetu. Vyšetřovatelé však dosud nebyli schopni zjistit, zda za soulož dívka diplom dostala, či nikoliv. I když pro to zatím nemají důkazy, policisté se to domnívají a nadále případ vyšetřují.

gabynaw ( 4. prosince 2012 00:03 )

a je mnoho holek co si myslelo ze zkousku da diky posteli a pak je ten jisty profesor vyhodil u statnic ze se malo ucily behem studia a venovaly se kravinam

Zobrazit celou diskusi